Prijava

Sos za onu defku si u pravu,jeste glupa.

A muslimani jedu meso,samo ne svinjsko.

To sto smo mi glupi ne znaci da je predlog glupav, vec da nas treba banovati.

Ma banujte vi vašu babu,mene ostavite na miru.

Ma bez brige. Nece tebe dirati, samo nas glupave.

U tom slučaju,idem u Meksiko.Adios amigos!

muslimani jedu meso. znam da ne jedu prasetinu ali posto vidim da si taj lapsus napravio u zaru da mi pokazes koliko si ti elokventan i pametan oprosteno ti je.

Ukoliko smatras sebe pametijom jedinkom od drugih...Sosu to je samo tvoja greska i tvoj problem a ne moj. Nikako moj i zahvalna sam nebesima na tome.

Sto se tice keltovog postera mozda ali samo mozda cu dozvoliti da mi neko objasni poster (kad vec pravis insinuacije da ja ne mogu neke stvari da skapiram- sto se tice postera svaka cast autoru, ima odlicnih postera ali ovaj je glup.. bar sa moje tacke gledista i to je bila poenta moje price)

Da, ti mene ne mozes uvrediti- nemas dovoljno mogucnosti. A ni potencijala koliko vidim.

To sto si mislio ozbiljno za ovaj predlog ne govori nista o autorima glupih definicija. Govori samo o tebi. Predlazem ti da pocnes da se zezas ko covek.

@Jano, ako mislis da je moja ineligencija ili egoizam moj problem, i da te se ne tice, onda me nisi trebala prozivati na to, ti si ta koja je pokrenula to pitanje.

@sos takvo pitanje uvek mora da se pokrene kada necija glupost, egoizam, inteligencija...Pocnu da ugrozavaju druge ljude i njihovo bitisanje bilo gde makar i na ovom sajtu. Ti ukoliko si egocentrik, mislim tj nadam se da u kupatilu imas ogledalo pa se gledi do mile volje. Niko tebe nije cekao da dodjes ovde i pokazes svima koliko si pametan glupim predlogom.
Zao mi je to je samo moje misljenje. Nemoj se osetiti uvredjenim.

Sose, ta defka ti je sranje. Isti je slučaj i sa Keltovim posterom. Jano, svaka čast na kopanju. :)

Brate, ne možeš da tražiš ovako nešto jer si ti, kao i svaki drugi član, napisao bar jednom glupu defku. Da li bi voleo da si bio banovan? I dokle više taj elitizam?! Ako ti se ne svidja defka, daj minus. Ako ti se BAŠ ne svidja, prijavi je za brisanje. U čemu je onda problem?

Druga je stvar kod članova koji pišu samo gluposti. Ban za takve je već predlagan i za to se slažem. Osoba koja piše samo nebuloze je spamer, a ovom sajtu nisu potrebni spameri. Ovo nije sajt za svakoga.

cekaj sad, bitno ti je jesam li ili nisam? ocu kakim necu kakim

a to pitanje si pokretala s kim god si se prepirala na cetu, jedini egocentrik ovde si ti, i to iskompleksiran pa moras da pokreces to pitanje...ili je to najoriginalnije koje mozes da pokrenes?

Banujte gambija,piše gluposti na svakom ćošku :D

@gamby, ponovicu:

"Jeste, imam i ja glupih definicija, ali u 250 definicija za dve godine koliko sam ovde uzmi pa broj koliko je glupih, spreman sam i da me banuju za svaku glupu ako se predlog usvoji."

Bezveze predlog.
lock.

"cekaj sad, bitno ti je jesam li ili nisam? ocu kakim necu kakim

a to pitanje si pokretala s kim god si se prepirala na cetu, jedini egocentrik ovde si ti, i to iskompleksiran pa moras da pokreces to pitanje...ili je to najoriginalnije koje mozes da pokrenes?"
U brate sosu el mora sve da ti crtam? :)
ajmo po stavkama
prvo: Tvoj egoizam me se NE TICE sve dok ISTI (malo pre pomenuti egoizam) ne pocne da ugrozava DRUGE (ne ti, nisi ti u pitanju) ljude.
drugo: Ja uopste neam pojma sta sad ti tu trabunjas o nekim pitanjima... Ja nisam pokrenula nikakvo pitanje..bar se ne secam ja sam samo jasno izrekla svoj stav koji moze a i ne mora da ti se svidja :)
trece: Kad bi vec morala da postavljam pitanja (nije da zelim) onda bi ti postavila sledece pitanje
Da li si ovu temu otvorio da bi ljudi (oni koji trebaju) zaista razmislili o tome ili da sacekas nekog (kao na primer ja) i da se dzapas sa njima ko baba na pijaci?
** na pitanje nije potrebno davati odgovor. Retoricko je :)
Mislim da sam ti napisala dovoljno upustva za upotrebu i dovoljno plitka objasnjenja za razumeti.
Prijatno! :)

@jano, prijatno takodje, nisam, ovo pokrenuo da bih se prepirali ko babe, cekam i druge ljude da kazu svoje misljenje.

@korleone, ajde otkljucaj bar da mi kazes zasto je predlog glup.

mozda se jos nekom svidi