Mislim da se zove Petar i da navija za Zvezdu.Drugovi ga zovu peki a to njega strasno nervira,ali je toliko postao zavistan od tog nicka da ga je cak i na vukajliju postavio.Inace za to peki misli da je mnogo dzukacki nick.Voli da gleda obnazene bludnice na fejsu i da pije pelinkovac.
1) Pogodio si, zovem se Petar.
2) Ne navijam ni za koga, ne pratim fudbal, mada u mojoj okolini svi navijaju za Zvezdu. ;)
3) Ne zovu me Peki, nego Pero. Mrzim kad me tako zovu, hocu da me zovu Peki, ali dzaba. A da mi je klinacki nick, jeste, ali mi je svuda taj nick i mrzi me da menjam. :) Kao sto kazes, zavistan.
4) Obnazene bludnice? Hmmm, ako je prefinjeno i ne prelazi granicu dobrog ukusa, da. ;)
5) Ne pijem alkohol. :)
Mislim da se zove Lazar. Zovu ga "Lazo", ali ga je to nerviralo, pa hoce da ga zovu Laki. Dosta se razume u kompove i Internet.
Mislim da VanGoga ima koju godinu vise od mene i da je, u najmanju ruku, simpaticna. Dala mi je jednom do znanja da bi trebalo tako da razmisljam... :p
Govori sapatom, osim kad vice i upravo razmislja da kupi sociva u boji :P
Opičena motkom za veš,jer je pukao konopac dok ga je širila:P
Voli da se plazi, ali cim i njega neko ili nesto opici bice miran, kao ja.
Voli da pušta dobru muziku!;)
Voli da deli komplimente, ako da ih je nasao na ulici :P
Voli da deli packe,kao učiteljica deci:D
Voli da preteruje.
Voli da zahvaljuje
Kul lik :)
Odličan!
Ima super avatar. :))
(moram odmah naci tako dobar, smorio me je ovaj fejk WC :)))
Ima zanimljiv avatar, a smor nik :D
(jbg, tako mi je iz navike skoro svuda :))
Kod njega je obrnuto. xD
@pekky: avatar je poklon od mare munje
Voli Ekrema, a samim tim i nas bosance!
Ko je rekao da ga volim? xD Spada u kategoriju "toliko je lose da je dobro". :D A i cuh da je lik Crnogorac, tako da sam se sjeb'o. :D
Buri je kul. :)
Mislim da se zove Petar i da navija za Zvezdu.Drugovi ga zovu peki a to njega strasno nervira,ali je toliko postao zavistan od tog nicka da ga je cak i na vukajliju postavio.Inace za to peki misli da je mnogo dzukacki nick.Voli da gleda obnazene bludnice na fejsu i da pije pelinkovac.
Da pocnem: :)
1) Pogodio si, zovem se Petar.
2) Ne navijam ni za koga, ne pratim fudbal, mada u mojoj okolini svi navijaju za Zvezdu. ;)
3) Ne zovu me Peki, nego Pero. Mrzim kad me tako zovu, hocu da me zovu Peki, ali dzaba. A da mi je klinacki nick, jeste, ali mi je svuda taj nick i mrzi me da menjam. :) Kao sto kazes, zavistan.
4) Obnazene bludnice? Hmmm, ako je prefinjeno i ne prelazi granicu dobrog ukusa, da. ;)
5) Ne pijem alkohol. :)
Mislim da se zove Lazar. Zovu ga "Lazo", ali ga je to nerviralo, pa hoce da ga zovu Laki. Dosta se razume u kompove i Internet.
peki ima lepo ime
Jana mi fali na forumu,dugo nisam pricala sas njojzi! :))
A i voli nove haljinice i cipelice istim žarom kao i ja! :)
Mislim da VanGoga ima koju godinu vise od mene i da je, u najmanju ruku, simpaticna. Dala mi je jednom do znanja da bi trebalo tako da razmisljam... :p