Kaizen je kao bog, ne postoji. Vec dugo po vukajlijaskim krugovima, sire se price da je to MOGSHIN dupli nalog, sa ciljem da se prezentuje pokret anarhosocijalista kojih je MOGSHA clan.
Kelte, tebi sam to rekao u poverenju, kao i još nekolicini ljudi na sajtu, tako da ovo javno objavljivanje uopšte nije na mestu. Da sam hteo da se to zna, valjda bih i sam rekao. Jebiga, stvarno nije ok s tvoje strane.
Kaizen je kao bog, ne postoji. Vec dugo po vukajlijaskim krugovima, sire se price da je to MOGSHIN dupli nalog, sa ciljem da se prezentuje pokret anarhosocijalista kojih je MOGSHA clan.
(Dramska pauza)
A?
Mirjana, kupiću i pivo :)
Burzume, Mogša ne može da bude Kajzen. Kajzenove defke su nula u poredjenju sa Mogšinim. On je jedan od retkih članova čije me defke zapravo nasmeju.
u iskušenju sam... NE! POKAJTE SE NEVJERNICI NAŠMINKANIH LICA!
Ja sam čuo da su se pokajali nevernici našminkanih lica.
O.o
J-jesu? Pa šta ću sad da izvikujem okolo? :(
evo šokantnog trača za danas:
black_hole jeste canis_lupus-ov dupli nalog.
http://www.youtube.com/watch?v=y8Kyi0WNg40
Ma znao sam to, nego mi bilo žao da vam rušim Sneška.
Kelte, ima tu logike :))
Mirjana uzvikuj okolo kako ja imam dobre noge, na primer. :)
Ovde se prica da se Gambi mnogo zajebao dok je snimao ovaj skec :)
http://www.youtube.com/watch?v=Pzr6wk7FVXE
Nisam ja, zeka je! :blush:
Kelte, tebi sam to rekao u poverenju, kao i još nekolicini ljudi na sajtu, tako da ovo javno objavljivanje uopšte nije na mestu. Da sam hteo da se to zna, valjda bih i sam rekao. Jebiga, stvarno nije ok s tvoje strane.
Ha, evo ga - priznao!
Али...Блек хол има добре дефиниције?!?
Кружи прича да сам ја најлепша и најпаметнија овде, а пренела ми је моја мама, па ме занима јел то истина или да?
Jeste,to je jedan od traceva,ali mnogi misle da bi bila jos lepsa kad bi obrijala brke.
Е то већ неће да може. Једино ако ми целт измасира стопала. Чула сам да је еротском масажом стигао до модераторског места...
Ja sam čuo da je Mulucina mama zapravo Sevastov dupli nalog.
Ја сам то исто чула од моје маме... Исто сам чула да је ЈТУ уствари мушкарац.
Jes' vala! I da je drvoseča!