Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Danas krećem sa razvojem nove verzije koja će da zameni uloge i rankove nečim zanimljivijim. Takođe planiram i da malo dizajn podobrim, kao i da uvedem kometare na slike i klipove. I još omiljene definicije i autori i neke sitnice :)
Do tada molio bih bez novih predloga prijave bagova i pitanja kad će ovo, kad će ono :)
Auh... a taman sam hteo da dam gomilu beskorisnih predloga za poboljšanje foruma. :)
Odlicno!
A kazi zasto ne radi Dnevna doza?Da li ces i nju izmeniti i popraviti?
malo sam se zaleteo sa tim ... nemam vremena za rad na dva sajta ...
Lepo bi bilo napraviti i wap verziju vukajlije, ne znam da li je o tome vec bilo reci...
Ja ionako citam vukajliju na mobu, al je lepse imati optimizovanu za wap, i manje ce kilobajta da vuce :)
I tako nam poče decembar u željnom iščekivanju nove verzije Vukajlije...
17'5 da-ph|_|(k1n9 5tA|2t 0f D3C3MbAh!!!1 \/\/hA3R5 teh /\/3\\' \/3RS!0n 0f V|_|k4jL!ja !!!!!!11111!!one!!!11eleven
Meni je samo zelja da se uvede def dana, nedelje, meseca i godine.
To mi je bas originalno, za ostalo me zabole :)
Al' valjda ce biti lepo :)
мени се јако свиђа предлог Лтино заводника... Мислим да не би било лоше мало уредити историју Чета. Нпр. да се заведе сваки дан посебно, тј. у историји да се разврста по датуму. Овако се може само нагађати када је била одређена конверзација!