Nova verzija Vukajlije početkom decembra

1. Danas krećem sa razvojem nove verzije koja će da zameni uloge i rankove nečim zanimljivijim. Takođe planiram i da malo dizajn podobrim, kao i da uvedem kometare na slike i klipove. I još omiljene definicije i autori i neke sitnice :)

Do tada molio bih bez novih predloga prijave bagova i pitanja kad će ovo, kad će ono :)

2. Auh... a taman sam hteo da dam gomilu beskorisnih predloga za poboljšanje foruma. :)

3. Odlicno!
    A kazi zasto ne radi Dnevna doza?Da li ces i nju izmeniti i popraviti?

4. malo sam se zaleteo sa tim ... nemam vremena za rad na dva sajta ...

5. Lepo bi bilo napraviti i wap verziju vukajlije, ne znam da li je o tome vec bilo reci...
    Ja ionako citam vukajliju na mobu, al je lepse imati optimizovanu za wap, i manje ce kilobajta da vuce :)

6. I tako nam poče decembar u željnom iščekivanju nove verzije Vukajlije...

7. 17'5 da-ph|_|(k1n9 5tA|2t 0f D3C3MbAh!!!1 \/\/hA3R5 teh /\/3\\' \/3RS!0n 0f V|_|k4jL!ja !!!!!!11111!!one!!!11eleven

8. Meni je samo zelja da se uvede def dana, nedelje, meseca i godine.
    To mi je bas originalno, za ostalo me zabole :)
    Al' valjda ce biti lepo :)

9. мени се јако свиђа предлог Лтино заводника... Мислим да не би било лоше мало уредити историју Чета. Нпр. да се заведе сваки дан посебно, тј. у историји да се разврста по датуму. Овако се може само нагађати када је била одређена конверзација!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.