Prijava

Свака част њему на техници, али нема ту лепоте израза. Бубањ је жив инструмент, треба му дати мало да дише, а не запети као манијак. :)

Што се тиче Кинга, мислим да ми је то најнеподношљивији певач у целокупном металу, а мој буразер се дрогира њиме, па морам да трпим. Сваки пут кад га слуша мени одумре извстан број нервних ћелија. Реално, глас му није ни за курац, има опсег пола октаве, па му се цео фазон му се своди на фалсетирање, што у суштини може свако, није ти потребна скоро никаква вежба за то. А текстови су му инфантилни.

Hejteru :)

Dajmond je do jaja :)

Јесте до јаја. Обитава на релацији између јаја и чмара. :))

King Dajmond je lik koji ume da napravi najbolju atmosferu, kako na albumu tako i live. Ko je bio na koncertu zna. Najbolji koncert koji sam ja gledao, a verovatno i necu gledati bolji, osim ako ne dodje opet da svira BG. Ne znam otkud ti to da ima glas pola oktave, pa on je upravo poznat po tome sto ima veliki raspon.

pa on je upravo poznat po tome sto ima veliki raspon.

Велики распон фалсета. Скоро свако има велики распон фалсета. Кад не можеш да извучеш тон пуним гласом, прелазиш на фалсет.

Види, не уме ни дечју песмицу да отпева пуним гласом. Обрати пажњу како на 1:12 прелази у фалсет, а претходно фалшира најпростије тонове, јер му глас није ни за пимпек. :)

http://www.youtube.com/watch?v=PUezZPC_gEk

Ovo je stvarno komicno, ali nece promeniti moje misljenje o King Diamondu. :) Mada, nisu sve Mercyful Fate pesme u falsetu pa ih on otpeva ljudski...

Yeah, mislim da King Diamond koristi head voice, a ne falseto...

Е,гледао сам их уживо на Егзиту прошле године. Замисли,још увек могу да изведу ,,Kill as one'' као и првог дана. А Марку су се дредови спустили готово до првих редова. :) Мада,нисам видео да је осим мене било неких трешера тамо.

Kapiram da su sila uzivo. Steta, sa ovim novim albumima su ga malo uprskali, mogli bi da snime nesto sto ce da lici na onaj old-skul...

Добри су ми и њихови новији албуми. Али никад неће снимити нови ,,Ultra violence'',то је сигурно. Јебига,они су у музици од своје 19. године.

Devetnaeste,a?

Andy Galeon was ten or eleven years old when he joined the band in 1982.

:)))

Ложиш ме? :)
Ал за остале поуздано знам да су у музици од својих тинејџерских дана.

Ovo je odlicno za opustanje, posle jutra deta i tresa. :)

http://www.youtube.com/watch?v=LBvvkpvC2U0

MURDER

http://www.myspace.com/murderedrum666

Novi bend, projekat uigrane trojke iz The Stone/May Result(Glad, Kozeljnik, Demonteras), i Honze Kapaka iz Avengera(Ceska Republika). Ko je basista ne znam. Preporucujem svima koji vole black/thrash(ne znam kako drugacije da definisim ovo sto sviraju). Vidim da su vec dodali United Slavic Swords u prijatelje, tako da kontam da cemo ih videti na zimu uzivo. :)

Као кад би Скот Јан и Ден Лилкер прешли у блекере-тако се мени чини. :)

Haha, bas me zanima sta bi rekli tvorci ovoga da procitaju tu tvoju konstataciju :)

Па,то сигурно није ивреда. :)