Mz name is Ivana,Knezevic Ivana..:) madaaa,mnogi su u zabludi da se zovem Ivanna Hansen zbog milog mi fejsa.. ja ne silujem zivotinje,mada imam sadisticke sklonosti prema kompu.. mrzim sve sto obicno vole mladi mog uzrasta..:P sve u svemu,ja sam dobro DETE..O:) xD
Ime:Enes
Prezime:Hodžić
Datum Rođenja:08.11.1994.
E-mail:eneshodzic6@hotmail.com Sex:Muški
Mesto:Visoko,BiH
Nadimak:NS_8
Jos nesto,deklarisem se kao reper al' volim poslusat' i muziku drugih zanrova ako je dobra.Naravno anti folker,narodnjak i slicna sranja od šunda.Balasevic m way how i live.. to je to.. :D
Mz name is Ivana,Knezevic Ivana..:) madaaa,mnogi su u zabludi da se zovem Ivanna Hansen zbog milog mi fejsa.. ja ne silujem zivotinje,mada imam sadisticke sklonosti prema kompu.. mrzim sve sto obicno vole mladi mog uzrasta..:P sve u svemu,ja sam dobro DETE..O:) xD
Pozz Ivana,dobra gitara:)
Ех,испод мире сто ђавола вире...:)
Узгред,јел то оригинал Фендер џитра на аватару?
Ma jok.. to neka jadna kopija,ali meni dovoljna..:)
Koje Mire???
Mire Škorić naravno..
Ја сам Астрозец и пошао сам да заузмем Марс, али сам залутао на Вукајлију и мислим да ћу овде и остати.
E, pa da, trebalo je da skrenes levo od Alberkerkija.... al kad si vec ovde - upadaj! Joint the party! :)
Ja sam Gamby i imam kupus umesto glave.
Ја сам Вукашин и ја сам сексуални манијак.
Ja sam Dankan,penzionisani seksualni manijak.
Ја сам Пеки и неко ме овде жешће зејебава.
Hello, my name is Saša, and I am an alcoholic!
Саша ти си алкос
ja sam lud
Ja sam Sevast. Svi smo mi Sevast pomalo.
ja nisam sevast. neću da budem sevast.
i tačka.
.
Zeka je Sevast u krizi identiteta. :)
Ime:Enes
Prezime:Hodžić
Datum Rođenja:08.11.1994.
E-mail:eneshodzic6@hotmail.com
Sex:Muški
Mesto:Visoko,BiH
Nadimak:NS_8
Jos nesto,deklarisem se kao reper al' volim poslusat' i muziku drugih zanrova ako je dobra.Naravno anti folker,narodnjak i slicna sranja od šunda.Balasevic m way how i live.. to je to.. :D
Visok, dobar, zgodan. Trazi damu slicnih osobina.
tel. >>> >>> >>>>
PEDERI STOP, CIMANJE STOP