Predstavite se!

1. Што, као не слажу се име и ник? :D

Нећемо о парама.

2. Ja sam Tamara,nemam para i ja mislim da su imena Stiven i Mirko oduvek nekako čudno povezana!

3. Ја сам Стивен и ја волим једног Мирка!

4. Ja sam otišla da učim! :)

5. Ја сам млад, полураспали момак и тражим нераспале и прелепе девојке које имају мозга и духа како бисмо се дружили уз кафу и шак. Само да нису паметније од мене.
    Педери и гејеви стоп!

6. Ja sam mlad, visok, mlad, sta ono bese jos ima, a da mlad, visok, i trazim devojku malo da se utesim, posto vidim da ovi gusti sokovi nimalo ne pomazu.

7. Sandro Pizdino, italijanski vojnik...

8. Ћао свима, ја сам Јогурт и живим преко пута стоваришта.

9. Ја сам манијак, и живим у комшилуку ту негде... комшилуку сваког од вас...

10. Student iz Bosne, volim da popijem, al još više volim da pojedem.

11. Секси манијак
    Ја сам манијак, и живим у комшилуку ту негде... комшилуку сваког од вас...

JU JEBAC!!!

12. Лаура, драго ми је, и досадно :)

13. Ми смо дрвосече, потаман нам све. Иначе нас знате од раније.

14. Опа, трбушњака! :)))

15. То Цара вежбо, ја само пио ракију за дефиницију ;)

16. Хахахахха.... пази овако, Цара сам је био фаталан, као и ти наравно, али у тандему! Ја сад видим да ће овде да страдају женске! :)) Шта све пропустих за ових месец данаа!

17. Тешко... Не дају нам наше жене да се много швалеришемо :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.