Predstavite se!

  1. Nebojsa Dimitrijevic

    Pozarevac

    VK Coban :p

    20 godina informacija kao iz citulje samo fale ozaljeni xD

  2. Aljoša

    Student, vidovnjak, darma-skitnica, kolekcionar belih posteljina, pasionirani ljubitelj konjskih repića, vicekonzul na Devičanskim ostrvima i iskusni jazavac

  3. Ђуро име дедино.
    15. 11. 1984. 24 круга око сунца за сада.
    Физиотарапеут.

  4. idem da teram kurivoj,sto ce reci idem da nesto pojebem,opusteno max..

  5. nemogu vise da izdrzim vec tri meseca sam bez zene bre......

  6. bolja je nego sto sam mislio,samo joj se brzo masti kosa....

  7. Slaviša
    Student,kompleks inferiornosti mi je prerastao u kompleks superiornosti no nisam prepotentan,osim kad ne treba. Cijenim inteligenciju iznad ostalih kvaliteta. Nisam se smatrao kreativnom osobom pre nego sam otkrio ovaj sajt, sad sam uvjeren da bih dobio bar 3-cu na pismenom kod stare profesorice srpskog.

  8. Tamara- Taca sin :)
    31.07.1984
    Student medicine,kulturno hendikepiran...

  9. Antikokakolicarka... :D Ne volim bre i tacka! :) Aj em nju hijr... Zdravo svima... :)

  10. ja sam medicus, i ja sam alkoholičar... (dobro došla...)

  11. I'm Barracuda, and I eat babies! RAWR!

  12. Hvala, bolje vas nasla... :) Inace, zovem se Iva... :) Drago mi je... :)

  13. И мени је драго.:)Да се представим:Михајло Јанковић.Матурант гимназијалац. Животна жеља ми је да се запослим као помоћник Рамба Амадеуса а.к.а. пластичног хирурга Пластика Фантастика.:) Смем ли да вам се придружим у борби алкохолом против кока коле?

  14. Dobro si došao Jankoviću!

  15. Хвала на добродошлици,а сад идем да завршим пиво од синоћ.:)

  16. Ne valja da piješ pivo od sinoć, izvetrilo je! Nego ga pomešaj sa blagom rakijom, bar da ima i miris, i ukus!

  17. Није изветрило,стајало је у фрижидеру.:)

  18. Dozvolite da se predstavim, ja sam Aca, svršeni biolog i ludi naučnik u najavi (doktorat u toku). Volim da se bavim raznoraznim kreativnim stvarima kao što su fotografija, tabananje po prirodi, izvlačenje čudnih zvukova iz gitare kraj logorske vatre i testiranje tolerancije organizma na alkohol. Moj alter-ego ima dijagnozu "neizlečivi internet-skriboman".

  19. dobro veche dobri ljudi..

    zovem se branko, iz novog sada sam, imam kvoter veka iza sebe srece i veselja (blago onom ko rano poludi)

    bavio sam se muzikom zbog para i web dizajnom iz ljubavi. posle nekog vremena sam uvideo (tada ne toliko) ochiglednu greshku i postavio stvari na mesto ;)

    volim dobar psytrance, dobre ljude, dobar humor, film, klopu, knjigu, dobru zelenu salatu, jednu sanju.. ono shto ne volim - ni drugima ne radim i nadam se da ce me drugi isto isposhtovati. ako nisu u stanju - takve izbegavam

    imam osecaj da cemo se lepo druziti. nisam skinuo kez tri sata sa lica chitajuci vas. tad sam se i reggovao

  20. Posecivao sam vukajliju zajedno sa jos dva moja dobra prijatelja vise od godinu dana,tako da znam dosta o vama a opet mi neke stvari nisu jasne.Drugovi se registrovali davno a ja pre neko vreme.
    Sta da vam kazem,student filozofije u vise pokusaja.Batalio za sva vremena sad.Ime nije ni bitno,ko bas zeli da zna ima PVT,89-to godiste.185 santima 97kila,plav,zelene oci i tako te stvari.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.