Dobro veče
Ime - Igor
Prezime - neobično
godina - 35
U početku uzdržan (vojvođansko vaspitanje), kasnije komunikativan, ukoliko i drugi to žele.
Volim politički nekorektan i crni humor, a takođe i nebulozne besmislice na koje se odvalim od smeha iako mnogima oko mene nisu jasne. Kao što sam napisao u profilu, izbor nika dovoljno govori o meni (inače preferiram nikove koje imaju vlastito ime, ali pošto je Dilan Dog već zauzet, ovo mi je bio drugi pik), za početak
Bolje vas našao :)
Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarssssss, zliceeeee:)))) Ozbiljna sam!
Voli poruke.
Ovo je Predstavite se, a ne Recite nesto o clanu iznad:)
Hahahahahaha,nisam ni pogled'o :)))))
Дај банујте их.
Ja sam Gambi i vozim pedes šesticu.
Dankane, ljubomoran si?:)
Nije i on vozi pedes šesticu, al' u drugoj smeni
Lagis, lagis, krivi ti se nos!:)
Tek da vidiš što nosim opasan peškir oko vrata leti... Bolji čak i od Dankanovog!
ЕПИКЛОЛ
Ja trsim!
мене нико никје позвао на блуд. кика боју јеби се у јебањеII. ја ћу онда да се курчим овде. ја се курчим
Ja mogu i ovde da jebem, leksi.
Ova Maja samo spemuje, hejtuje i flemuje!
Ja sam Nikola Perkovic iz Gornjeg Milanovca,po zanimanju klosar i srecnik,imam puno srece...jos nisam privodjen xD
Dobro veče
Ime - Igor
Prezime - neobično
godina - 35
U početku uzdržan (vojvođansko vaspitanje), kasnije komunikativan, ukoliko i drugi to žele.
Volim politički nekorektan i crni humor, a takođe i nebulozne besmislice na koje se odvalim od smeha iako mnogima oko mene nisu jasne. Kao što sam napisao u profilu, izbor nika dovoljno govori o meni (inače preferiram nikove koje imaju vlastito ime, ali pošto je Dilan Dog već zauzet, ovo mi je bio drugi pik), za početak
Bolje vas našao :)
Arture, + za nik :)))
nemogudaverujem! neko punoletan došao na sajt!!!! jeeeeeeej!
jej matorci preuzimaju sajt -.-
šta je sledeće??? krokobabić će im se pridružiti.. eh živote luuutalico!
edit: matorci.. šala.. prihvatićemo vas nekako, ipak gotivim krikobabića, onako...kjut je :)