Predstavite se!

  1. Ееее... заузет мушкарац, ко сапета овца, што каже моја баба...:)

  2. Ја, ја, море... За јавнос' је вазда тако било ;)

  3. ja sam lemaja, apiš me za palac na desnoj ruci.

    vidi, mici, jebote!!!!!

  4. Јујујууу :)) доминантни разјарени алфа ован у телу сапете овце? Каква замисао....:)

  5. Срђан Павловић, тријес једна година, озбиљно се бави послом едукације и рехабилитације деце са сметњама у интелектуалном развоју, а неозбиљно се бави свим осталим стварима, то јест оним за које се не добија никаква плата.
    Е, да. Велики фан Линукса, слободног софтвера, као и слобоног места за седење у градском превозу. Локација је Војводина, углавном, али оно, гледам да сам заступљен и шире.

  6. Zdravo ja sam Darko. 85 godiste dolazim iz Kraljeva studiram u Beogradu evo vec oko 5 godina. Doso sam ovde da upoznam ljude i steknem prijatelje.Slusam klasicnu muziku ponekad i stari rok. Volim filmove, video igre. Moram da kazem da sam imamo problema tj da sam pre osam godina pokusao da se ubijem pa sam proveo godinu dana na klinici. Sada sam ok. Ako neko hoce da se druzi nek mi se javi.

  7. Kakav providan laznjak, lozac amater.

  8. jedna mala plava devojcica:)

  9. labovic miladin iz kraljeva.kao mali sam se igrao sa drugovima ispred zgrade zmurke,trazenja po mapi,sa sipke na sipku,sa trotoara na trotoar itd.na bazen ne idem vec nekoliko godina jer su tamo sve klinci za mene a i velika je guzva,nema prostora za plivanje,mada ja i ne plivam bas puno najvise volim da se odrzavam na vodi i tako kuliram tu nekih 15 minuta i posle izlazim iz vode,ali zato idem na ibar jer mi je tu mnogo zanimljivije,ibar je brza reka.ima i nekih brzaka.i tako se je spustam niz ibar kad odem tamo,posle idem u jednu prodavnicu preko puta i kupim obicno sok od kokakole.a sutra treba da idem na neku zurku u kg a ne mogu da spavam,poremetio mi se san.drug je rekao da ce da me zove oko 12 da mi javi sta je uradio za kartu i da krenemo vozom oko 2,ako on bude uopste i isao vozom jer mi je rekao da mozda ima prevoz kolima a u tim kolima nema vise slobodnog mesta.ako on ode kolima onda cu ja busem sa nekim likom u 7 sto isto ide na zurku.da napomenem jos i to da nemam vise kisele vode.sve sam popio inace pijem knjaz milos.zvacem i neke zvake isto.ih jbt 6 sati,jos ne mogu da spavam a sutra me ceka put u kg od sat i 15 minuta i ta zurka do zore.apsolutno ludiloooooo,dodjite i uverite se.samo za vas,najbolji dj i jos mnogo toga.ovo sam ja sad zamisljao da reklamiram tu zurku na radio dzenarika..salim se,,,oho vec 40 str na ovoj temi,dal ce moj post da prebaci u 41 ili ce da stane u 40.znam da mi se dva puta desavalo da moj post prebaci u narednu stranu.inace,ja ne verujem u bolja vremena u ovoj nasoj jadnoj i bednoj srbiji.mislim...moguce je da ce ih biti ali ne verujem da cemo mi to da dozivimo.to je to..ovo sam ja...ko je ovo sve procitao neka popije neki antidepresev jer ce najverovatnije da pocne da ga hvata depresija

  10. labokv , ost'o ti post na cetrdesetoj strani

  11. to je dobar znak....

  12. pozdrav svima, ja sam miladin i ja sam alkoholičar.
    hehe salim se, 90godiste, visok, atletski gradjen, plave oci (kao fora^^) zivim u bgu, zvezdara, guzvam neku akademiju za dizajn u zemunu, blejim ovde i volim kada se ljudima dopadnu moji posteri. eto za sad to, :)

  13. Ћао, ја сам Јогурт и моја ујна је прекјуче оперисала чукљеве.

  14. Ћао, ја сам Јогуртова ујна, пошаљите ми мандарине.

  15. Ćao, ja sam Burek, mali sam i masan, voli lepe zube i gledanje u zvezde, javi se da se zezamo.

  16. Ћао, сам Јогурт из Суботице и тражим сродну душу. Има ме пола литре и пријатно сам накисео.

    Цим СТОП фит и дијет СТОП.

  17. Majmunoliki, stari manijače!
    Ćao, ja sam Kiselo Mleko! Ima me 0.33, ali znate kako kažu, otrov se krije u malim bočicama! Tražim nekoga ko je duhovit i vesele prirode radi druženja i, možda, spajanja u ljubavnu zajednicu.
    šifra: mvp

  18. cao ja sam majstor.imam puno kvaliteta i zlatne ruke.lepa usta,obrve i dobro se snalazim u prirodi.volim bunare..mnogo.javite se da se zanimamo na internetu

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.