Predstavite se!

1. Ma nemoj, pa da mi carsav bude mokar i da ljudi pomisle da sam se upisao kada te prospem! :P

Cao, ja sam Beli (kao sto i pise). Drago mi je!

2. Ja sam Lazar i volim pivo,al i jogurt posle bureka sedne fino :p Ko voli isto nek' se javi ! ;)
    Sto bi rekli iskusni blejaci "Nije bitno mesto,nego drustvo"
    Ae uzdravlje

3. Ćao ja sam Reme, volim duge šetnje pored mora, volim da posmatram zvezdano nebo obasjano mesečinom i romantične večere pod svetlošću sveća. Takođe volim ruske klasike i romantične filmove i filmske klasike (Džeki Čen, Stalone i Švarceneger u glavnim ulogama). Moja idealna devojka bila bi žensko, nije mi važan spoljašnji izgled, važno je samo da ima obimnu dušu i srce. Ja sam situiran mlađi gospodin, solventan sam i tražim osobu suprotnog pola koja je spremna da dočeka budućnost skrštenih ruku u mom zagrljaju.

P.S. Volim i da se proseravam.
    P.P.S. Ja jebem!
    P.P.P.S. A tek što arčim!
    P.P.P.P.S. Ako si zainteresovana možeš me kontaktirati preko PVT-a.

EDIT Volim popiti.

Pederi STOP, babe STOP, dopune STOP, trandže STOP.

4. Pederi STOP,-------> maloletnice STOP<----------, babe STOP, dopune STOP, trandže STOP.

Шта не ваља у овој реченици................

5. Zdravo, zovem se Bojan i ja sam alkoholičar.

6. Ja sam Gambi i ja jebem.

7. Slažem se s tobom pekky lolo
    EDIT: Ja sam Petar (ajde da ne smepujem)

8. Igor.Kraljevo.Ogavan.To e to.E da.TOTOt

9. Eeeee, L0L mi je imenjak, bokte. :))

10. Da napomenem:
    Zdravo, Bojan mi je ime, imam 27 godina i ja sam alkos. Buduća supruga ne zna još uvek za moj porok. Apsolvent pedagoškog fakulteta neke 2 godine već, odslužio redovnu vojsku 2004. i nemam stalan posao.
    Volim svoju devojku i ženiću je posle svoje 13. plate.
    Nisam električar ali volim buksne. I Football Manager. Ne koristim nikad LOL. Evo, sad prvi put, inače to boga oca mrzim i FB rečnik uopšte, ali smajli su mi ok.
    Nemam decu, sve zavisi od 13. plate.
    http://vukajlija.com/recnik/autori/32667
    Pozdrav dobri ljudi :))

11. Hola! Ja sam iz Kolumbije, mnogo sam zajeban, imam preko 100 kg i valjam belo.. a i kineske mušmule... Ako želiš brak, javi se xD ponekad sam šizofreničan, pa sam u tripu da sam žensko i da sam cvećka, tj. Lavanda... Ako vam se Lavanda obrati, oterajte je u 3 lepe... TakO... Samo ozbiljne za brak neka se jave...

12. hello.:).. ja sam ja, jedinstvena, posebna, zajebana, dosadna.. sa par kilograma viska... ali bolje da ljulja nego da zulja.... :)
    http://www.youtube.com/watch?v=TIWuWZ4ZO94 :D xD

13. hello.:).. ja sam ja, jedinstvena, posebna, zajebana, dosadna.. sa par kilograma viska... ali bolje da ljulja nego da zulja.... :)

Kad žulja, duže se pamti. :)

14. Pozdrav ja sam iz Beograda i samo toliko mogu da vam kazem...trenutno sam u bekstvu i ucenjene mi je glava...jel ima neko deset soma evra na zajam ...vracam za 3 do 6 meseci

15. Де си Кеглевич, нема те 100 година

16. Malo sam odavde,malo odande.
    Imam puno hobija i puno interesovanja.
    Rodjen sam 1990. Godine.
    Studiram visoku skolu elektrotehnike i racunarstva.Smer AVT.(audio/video tehnologije)
    Pet stvari koje bih poneo na pusto ostrvo su:Noz,upaljac,gitara,fingerboard i hek.
    Koga jos nesto zanima,neka pita :)
    ovo je moj myspace. welker_welkerizma

17. Ovo me podseca na leksikon. Pa da pocnemo. Ja sam mlad! Shvatio sam da su ovde pretezno studenti i ljudi sto imaju porodice. :D Ja sam srednjoskolac i nadam se da cu i ja jednog dana biti student i otac. Nisam sujeveran niti verujem u crnu magiju. Mrzim pedere, Bokija 13, Dzastina Bibera i siptare. Razredni kaze da sam problematican tip, ali i da sam pun potencijala samo sto me mrzi da ga iskoristim. Nevalj'o sam od kako znam za sebe. I takav cu i ostati, kontam. Od muzike slusam stranu i zabavnu. (zajebavam se, ali zar ne mrzite mrzite kada neki maloumnik to kaze?) E sad ozbiljno. Muziku slusam od zavisnosti od raspolozenja, dakle: rap/hip-hop, rave/electronica/dnb, narodnjaci (kada sam pijan misteriozno znam sve pesme. Sumnjam da mi je to neka pasivna moc koja ozivi pod dejstvom alkohola) Sumnjam da imam upalu pluca. Iskasljujem nesto crno-zeleno. Mozda je to od cigara. Volim sarmu i devojke sa dobrim dupetima. Mrzi me da bilo sta vise pisem. Nov sam ovde i nadam se da cu se uklopiti. Toliko. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.