Predstavite se!

  1. Ivanović Slobodan zvani Pejča.

  2. Ja sam Vukasin i ja sam narkoman.

  3. ja sam mehmedije mahrumaragic zovite me mehmo i zainteresovan sam za lov jelena i pataka

  4. Taso ptica...Zaista me tako zovu :D sto je istina ziva...

  5. Blaž Kovač 20 godina iz Mladenovca,visok 191 cm,težak 120 kg
    Interesovanja: anime,bodybulding,muzika,žene.....
    Student visoke medicinske škole u Zemunu
    Humani egoista ! Moje korice i moja knjiga nemaju blage veze jedno s' drugim.

  6. ja sam Hare Krisna !!

  7. E, bok svima dećki, zovem se Ivica i član sam jednog poznatog benda iz Splita, sviraćemo ove godine na EXIT-u 22. srpnja na ''Fusion Stage'' 2. dana festivala. Bok i dođite!

  8. Vidimo se velika pusa !

  9. Ime:Nikola
    Prezime:Zgonjanin
    Datum Rođenja: 22.02. 1994
    MSN:.zi@live.com
    Skype: Ni*
    Mesto:Banja Luka, Republika Srpska, BiH
    Nadimak:Johnny

  10. Ja bih ipak da ostanem anoniman!

  11. Zna li me ko ovdje ? Ako ne zna odoh tražit drugi sajt đe ću postat super popularan i kuul

  12. Zovem se Marta i ni ja nikada nisam letovala u Grckoj! Iz Beograda sam, idem u Filolosku gimnaziju, kineski jezik. Nikada necu ici kod Gospodina Coeka da mi popravlja zube, jer je jedan od najNEtalentovanijih za taj posao. :D A imam jako lepe zube :D

  13. Nadimak mi je Jocko, što mi je deo prezimena. Smaram se na praksi po hotelima i agencijama, nemam planove za budućnost, čitam Alana Forda, retko igram igrice, volim porniće, volim da jedem pljeskavice, kokice i palačinke; imam dosta poznanika i prijatelja, ali najradije volim da sam sam i da spavam u zamračenoj sobi. Uspavljujem se slušajući muziku. Definišem na Vuki, koja mi s vremena na vreme ide na kurac. Nemam ribu. Ako je uskoro ne nađem, smatraću da je to zato što visim ovde previše i možda ću da tražim da me banuju dok je ne nađem. Volim da idem na svirke i da pijem pivo. Ponekad i zapalim. Nekad idem i u igraonicu sa drugarima. Menjao sam 10 frizura. Farbao se u plavo i šišao čirokanu. Nosio bradu i zulufe ''Aca Seltik''. Imam žute zube od koka kole.

  14. Zovem se Aleksandar, nadimak mi je Filozof, mnogo kenjam. Živim u Vrnjačkoj Banji, medjutim, ćale i keva mi žive u Notingemu, ovde sam samo zato što smatraju da je bolje da se edukujem u Srbiji. Svašta. Čitam čika Dostojevskog, slušam muziku '60-ih, '70-ih i '80-ih. Fala Bogu na tome. Ne pijem, ne pušim. Nisam nešto bio aktivan na forumu, u smislu postovanja, ali eto, došlo je i vreme za to. Više volim da komentarišem postere i defke nego da ih postavljam. Plava kosa, plave oči, jebem li šta da kažem još. Ajd' pa tako.

  15. Zovem se Dušan,živim u Kraljevu i ne radim ništa,visok,mršav,od malena zaluđen automobilima, da se primetiti iz priloženog...:DDD

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.