Ja sam, majko, narkoman.

1. Čime se drogirate u slobodno vreme?

Ovde se ne misli na ilegalne psihoaktive, već na one legalne i podrazumevane.

Ja se, eto tako, najčešće vrtim u krugu nikotin - kofein - kafetin, nekako najviše volim sva tri u isto vreme par puta dnevno. Kad probam da izbacim prvi, teško konzumiram i drugi, pa moram da nadoknadim trećim, što prouzrokuje povećanu potrebu za prvim, koji povlači i drugi, tako da gledam da održim optimalni dnevni balans.

Uzimate li lekove iz dosade?

2. Nikotin u ogromnim kolicinama,alkohol 3-4 puta nedeljno,lekove ne pijem ni kad sam bolestan.

3. Мора ли ово у тему "спорт и здрав живот" ?

4. Цепам никотин, алкохол и пропранолол на дневној бази, остало само кад затреба.

5. пропранолол?

6. Си, си, имам благе аритмије, па цепим пола таблете ујутру или читаву ако сам се претходну ноћ опио ко сомина. :)

7. Alkohol, nikotin, alkohol, nikotin, alkohol. :)

8. Argeta pašteta u neograničenim količinama. Ona pikant pogotovo.

9. Кафетина, крем бананчине, Јуху чоколадице.

10. @Блек
    Аргета је гадна, Карнекс са шунком изува.

11. kofein...bez svega drugog se moze!

12. kofein
    kofein
    kofein
    :D

13. Ај кад су сви почели...

СО2 , тј. угљен диоксид. Кока Кола и Спрајт највише...

14. hm... žvaaaakeee xD

ozbiljno, mogu da preživim dan bez čaja, ali bez žvaka.. mislim da bih poludela.

15. Da, zaboravih kofein i Orbit Eucaliptus :)

16. Кристина , имам другарицу из одељења која цепа 3 паковања светло-зеленог дневно , да вас упарим па да заједно жваћете :)

17. виљамовка и рум плочице :)

18. peki, ja menjam, ne mogu dva dana za redom iste žvake.. ali uvek imam makar po dve vrste u džepu slatke i ljute :D

19. Jebene cigare, po 2 pakle dnevno.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.