Филолози, има ли вас?

1. Мастрихт, па то се подразумева. :)

Гручо, штооо?

2. Како што? Па због риба. :)

3. Стивене, читаш ми мисли. Да 'оће ко да ме демантује и покаже да грешим... Далеко је саншајн!

4. Gručo, ja takođe, uostalom, samo sam bila ljubazna da ti kažem kako se stvari na bolje menjaju, ništa više, a ni manje. ;)

5. И шта то мени - апсолвенту - вреди? Па ви после кукајте како су пензионери безосећајни према омладини! Нису безосећајни, само им је криво...

Наравно да ми је драго. Коме бих иначе продавао причу у М&Му, са све штемерским погледом мистично изгубљеним у даљини?

6. У колико сати обично почињу предавања на факсу?

7. Kakvo je to pitanje? :D

8. Zna li neko kakvo je bibliotekarstvo...?

9. Много добро, ја да ти кажем! :)

10. Е, библиотекарство је до јаја, по речима оних који то студирају. Али, изгледа, само по њиховим речима. :)

Groucho_Marx, које си године уписао факс?

11. 2005. у последњој генерацији по старом систему. Ти? Мора да сам те виђао по еминему ако ништа друго. :)

12. И ја сам тад уписао. Не верујем да си ме тамо виђао, макар не у последње 2 године. Више сам обитавао у оној рупи доле, док ми се није смучила. Тешко је седети у Еминему. Затвориш очи и чујеш само кокодакање и туц-туц музику у позадини. :)

Елем, је л' знаш како сад иде процедура за продужење апсолвентског? Зваће ме у војску ако не однесем потврду. Је л' може регуларно да се извади потврда?

13. Птврда се регуларно вади, ништа мењано није. Што се сматра продужења, ако си пропустио да то обавиш у стандардном термину, бојим се да ћеш морати да пишеш молбу декану, мада ти не гарантујем ништа... А и мени би ваљало.

14. А шта се подразумева под стандардним термином?!? :о
    Ја сам уписао апсолвентски у октобру, истекао је у марту. Је л' могу сад да продужим?

15. Ау, цврц... Ја мислио да ти је апсолвентски годину дана, као мени.
    Можеш, наравно, све регуларно. Види на сајту да нису избацили неке термине, ако нису, само шибај кад хоћеш!

16. Теби је апсолвентски ГОДИНУ дана???
    Гди је ту демократија?

Фала ти за инфо. :)

17. Демократија? Је л' то неки парфем? :р Групе које имају дипломски испит имају апсолвентски од годину дана...

Нема на шта! :)

18. Да, бре... Ви имате и дипломски.

19. Пирамида је закон.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.