Horori

1. Фантастична идеја, одлична разрада, сабласна атмосфера у већини филма, језа, ишчекивање и на крају га усеру лоше анимираним зубатим створењцима...

Хаха, начи ИСТО мишљење имам о томе.

2. Фантастична идеја, одлична разрада, сабласна атмосфера у већини филма, језа, ишчекивање и на крају га усеру лоше анимираним зубатим створењцима...
    Хаха, начи ИСТО мишљење имам о томе.

Напротив. Мени је оно као клинцу било изузетно врх. Сада ми јесте говњива анимација када гледам на тај период, али тада ми је било океј, само толико.

3. Не ради се само о лошој анимацији, већ је цео тај део расплета скроз усрао ствар. Јеботе, некакве лоптице једу небо... Вампири у "Од сумрака до свитања" су скроз очекиван и логичан след догађаја спрам овога.

4. Напротив. Мени је оно као клинцу било изузетно врх. Сада ми јесте говњива анимација када гледам на тај период, али тада ми је било океј, само толико.

Ја сам баш као клинац очекивао нешто у фазону да им се приближава нека празнина, нешто црно, неки мрак, као да свет нестаје, те да бука потиче од распадања света. А оно -- чупавци. :)

The Blair Witch Project (1999)

Мени је ово био врх филм кад се појавио.

5. Ма, то стоји, нисам ја ни рекао ништа по питању краја, сем анимације. Крај јесте засран, а и рађено је по књизи.

6. Da nije skroz rađen po knijizi, činjenica je da bi bio bolji.

Мени је ово био врх филм кад се појавио.

Meni je i dalje vrh, jer pokazuje da pare nisu potrebne za dobar film.

7. Мени је и наставак Вештице био добар.

8. Фантазм ме је разочарао. И као филм, и као хорор.

9. Кад смо код Кинга, шта мислите о овом филму и је л' читао ико и причу?

http://www.moviesonline.ca/AdvHTML_Upload/1408.jpg

10. Фантазм ме је разочарао. И као филм, и као хорор.

А Тол Мен?
    :))

11. Taj old skul meni nije ništa posebno.

Мени је и наставак Вештице био добар.

Drugi deo je lošiji od prvog, ali je i dalje dobar.

12. Скроз кул чикица. Не знам чему толики хејт према њему у филму.

(али гледао сам само први део, тако да... нем појма... можда су остали бољи)

13. Кад смо код Кинга, шта мислите о овом филму и је л' читао ико и причу?

Film me je oduševio, knjigu nisam čitao.

14. Pre neki dan sam odgledao sva tri nastavka Zlih mrtvaka(Evil dead). Prvi - horor klasik. Drugi - više mu dođe rimejk nego nastavak, ali vredi ga pogledati zbog Ešove prostetične ruke u vidu motorne testere. Treći - čista zajebancija. Da nije bilo Brusa Kembela u sva tri ne bih imao utisak da su serijal.

15. Скроз кул чикица. Не знам чему толики хејт према њему у филму.

Филм везе с везом нема, али негативац је победа.
    :)))

16. vredi ga pogledati zbog Ešove prostetične ruke u vidu motorne testere.

Koliko je filmova ostalo upamćeno po tako relativno nebitnom detalju filma :)

17. ali vredi ga pogledati zbog Ešove prostetične ruke u vidu motorne testere.

Да нема тога, сјећао бих се филма и етикетирао га као говно, мислим може се и овако рећи да је филм говно, али је моторна тестера, чиста побједа. :)

18. Da nema ruke, ja bih ga sigurno zaboravio :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.