'bem li mu sunce... ja mislila da sam ja tvrdoglava :/
"ja mislila da sam ja tvrdoglava"
не знаш ти мене још...ако се наљутим има да исхакујем вукајлију и пошаљем је у три лијепе тј не ја другари неки;)....
"ел оћеш само језиком или могу и прсти" el mi to prelazimo na neke konkretne teme? ja sam mislila da smo mi već pričali o ovome... :P
dal ima ili nema komplekse, to je sad potpuno nebitno. šta je tu je, tako je kako je, nego daj da vidimo šta ćemo dalje....
"a sam mislila da smo mi već pričali o ovome"
причали јесмо...али пракса је тек друга димензија ;):...
"daj da vidimo šta ćemo dalje"
сутра радити,вечерас (ваљда) спавати (нашалост сами :(),сутра се опијати а прекосутра модератору долијати ;)))))
hahahhahhahah može, može, sviDŽa mi se! :))))) odo ja da spavam! 'ku noć!
ку ноћца.....
Uh, šta ja propustih večeras ovde :))
svasta Pedzo :)
Pa pročitah, vidim sad i ja :)
Dobio si tri minusa :) ne upisujes se redovno na temu :)
Od mene nije dobio skoro minus :)
ja imam opravdanje
Jebote,ladno sam jedina dileja koja definise u 4h ujutru hahahaha.Niko da naidje majku da mi opsuje
http://vukajlija.com/niko-da-udje-ni-majku-da-nam-opsuje/56332
hahahaha... ajte na chat ljudi :) mozemo i da se psujemo, nije problem :))
dobro jutro
Dobro jutro
Dobro jutro! :))
Čim ja dođem svi navale!Šta je ovo :D
elektricna energija oko cvrstog metalnog tela stvara jak elektromagnet, pa to privlaci...:))
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
'bem li mu sunce... ja mislila da sam ja tvrdoglava :/
"ja mislila da sam ja tvrdoglava"
не знаш ти мене још...ако се наљутим има да исхакујем вукајлију и пошаљем је у три лијепе тј не ја другари неки;)....
"ел оћеш само језиком или могу и прсти" el mi to prelazimo na neke konkretne teme? ja sam mislila da smo mi već pričali o ovome... :P
dal ima ili nema komplekse, to je sad potpuno nebitno. šta je tu je, tako je kako je, nego daj da vidimo šta ćemo dalje....
"a sam mislila da smo mi već pričali o ovome"
причали јесмо...али пракса је тек друга димензија ;):...
"daj da vidimo šta ćemo dalje"
сутра радити,вечерас (ваљда) спавати (нашалост сами :(),сутра се опијати а прекосутра модератору долијати ;)))))
hahahhahhahah može, može, sviDŽa mi se! :)))))
odo ja da spavam! 'ku noć!
ку ноћца.....
Uh, šta ja propustih večeras ovde :))
svasta Pedzo :)
Pa pročitah, vidim sad i ja :)
Dobio si tri minusa :) ne upisujes se redovno na temu :)
Od mene nije dobio skoro minus :)
ja imam opravdanje
Jebote,ladno sam jedina dileja koja definise u 4h ujutru hahahaha.Niko da naidje majku da mi opsuje
http://vukajlija.com/niko-da-udje-ni-majku-da-nam-opsuje/56332
hahahaha... ajte na chat ljudi :) mozemo i da se psujemo, nije problem :))
dobro jutro
Dobro jutro
dobro jutro
Dobro jutro! :))
Čim ja dođem svi navale!Šta je ovo :D
elektricna energija oko cvrstog metalnog tela stvara jak elektromagnet, pa to privlaci...:))