Ко последњи победник 44

1. saće da mu "skoči repić":))

2. Pozz zeko. Bane, cuvaj strazu i ne provociraj mi Duncana :P :)

3. hocete suknju,ili sliku od sinoc sa Bajom Malim Knindzom?

4. Pa,vodi i njega kući,merci..pa razmenjujte suknjice:P:))

5. Bane kad bi ja vodila kuci svakog koga mi ti predlozis ne bi ni igla imala gdje pasti... ne znam ni gdje cu sa sobom :))
    Duncane, koju 'oces, volim ja svaki tvoj avatar :))

6. Ovo nije avatar ovo smo Baja i ja na koncertu,videla si valjda sinoc :)

7. Ha,ha...ma gde ima mesta za tebe, biće i za njega.....:)))

8. Opet sam malo promenio,ali nisam sebe stavio,ofc :)

9. Dobar je. Svidja mi se. Idem malo (nemoj da rezes vene i tako to:) I ne reaguj na provokacije pojedinih :)))

10. Idi,idi,nek' si ziva i zdrava :)

11. vece dobri ljudi

12. Vuk ti rece, dobro vece...znas da je kolala prica da je Milosevic ili neko njegov zabranio da ta emisija pocinje sa "Vuk ti rece dobro vece", moze lija, moze zec, sve moze ali Vuk ne moze...znas na koju emisiju mislim...onu deciju...

13. Secam se jebote!Kakvo je to vreme bilo.Imam defku samo za tvoju generaciju,tj. sleng iz tvoje mladosti,idi ostavi deci komentar,ljubi te brat :)

14. Imaš ti sinak, defke za sve generacije :))

15. I za sva podneblja :).Ja sam kao vanbracni sin Vlaje seljaka i tebe hahahahahaha

16. Svaka ti je ka Njegoševa :D

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.