Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja sam "dvojka" ;-)))))
Nisi ti "dvojka", ti si glavni igrač, kako se meni čini! :))
Moze li neko da mi objasni poentu ove igre, sta poslednji, kako poslednji, zasto poslednji, na koju temu poslednji? Ovde svako pise sta stigne, a ja nemam pojma o cemu je rec. Svako prica za sebe, pa se bojim da ni ovaj post niko nece da procita i da shvati da se ja ovde igram, a ja stvarno ne znam kako se ovo igra. Ko odlucuje ko je ovde pobednik. Ne bi me zacudilo da kazu da sam ja pobednik :-)
Wlex88, pobednik si, al' za malo ;-)))
Sam si objasnio većinu pravila... Kraj je kada neko od moderatora zaključa temu, ali neće pre 1000-og posta.
Aha, zanimljivo :-)
Nama još nije dosadilo :-))))
Mi se tako družimo! :))
Zamena za čet.
Da, baš tako... :))
Bogami prošlu Marijana zaključa na 600 i nekom postu... mora da joj je "neko" šapnuo nešto :)))
Aha... Javilo joj se... :))
Para vrti gde burgija neće.
:)
Dobro si se setila da svratiš malo :)
Rečita, kao i obično.
Daj stvarno, Domina, šta si se razvezala, iskuliraj malo, ne moraš da spamuješ ovolikim postovima temu :)
Mrzi me da čitam njene postove...
Sigurno misli: "govor je izvor nesporazuma".. :))
Hahahahaha... ja se zajebah, pa pročitah zamisli sve... ogladneh od silnog čitanja, odoh na doručak :)
Prijatno! Ja jedem, i kuckam.