Forever punk!

1. Nije baš neki ono pank, ali su ovde genijalni.
    https://www.youtube.com/watch?v=BdOHnFQGk7w

2. Nije, nisu loši, nekako meni uvek lepo zvuči ženski pank vokal. Možda mi liči na ovaj italijanski anarho-romantični bend.
    https://www.youtube.com/watch?v=oPipLPmZCKY

3. Ta lepo viče, a ona peva. Kako da znam da je to pank, ako lepo peva. :)

4. Pa ono, distorzija, buntovne poruke, ritam, taj pank imidž... ne znam. Ne mora pank da bude samo dranje, ali volim i dranje. U oblasti dranja.

5. Ja volim Punk Floyd.

Je li to Basara?

6. Pa ono, distorzija, buntovne poruke, ritam, taj pank imidž... ne znam. Ne mora pank da bude samo dranje, ali volim i dranje. U oblasti dranja.

Naravno. Pank je i moda. Vivijen Vestvud idejni vođa, da se ne zaboravi.

7. Znaš šta je najgore, što je zapravo "Punk Flojd" neka grupa koja neku elektroniku izvodi.

8. Da, 95% imidža, pet posto ukusa... Ali odavno sam pao sa kule od slonovače :)

Znaš šta je najgore, što je zapravo "Punk Flojd" neka grupa koja neku elektroniku izvodi.

Jošte gore je što danas Basara danas piše mnogo glupe knjige.

9. Treba se upustiti u avanturu traženja pank bendova koji prevazilaze i underground "standarde". Ima dosta toga po blogovima i forumima, nekada se zaista desi da naidjem na nešto VRLO kvalitetno, ali šta ću kada baš i nisam ljubitelj panka. :)

10. Imate li vi problem da počnete slušati nove bendove?

11. Treba se upustiti u avanturu traženja pank bendova koji prevazilaze i underground "standarde". Ima dosta toga po blogovima i forumima, nekada se zaista desi da naidjem na nešto VRLO kvalitetno, ali šta ću kada baš i nisam ljubitelj panka. :)

Pa to... Al opet nekako ne mogu da prihvatim pank kao u ranoj mladosti. To je bilo društvo, život, identifikacija, zezanje i te dogodovštine, a danas uglavnom čujem dždždždždždžždždždž dok sedim za kompom i pokušavam da odradim posao na vreme. I onda odem na neki koncert i izludim se, i opet sjebem operisana kolena...

Imate li vi problem da počnete slušati nove bendove?

Ja jok. Pre nekog vremena sam počeo da tražim neke mešavine folka i tvrđeg zvuka, npr. roka i metala, čudo jedno šta danas sve postoji, pogotovo u majčici Rusiji, za koju sam kulturološki vezan... Mada se pola stvari graniči sa fašizmom...

12. Да, мада је то у оквирима тог жанра мејнстрим.

13. Jes, ali meni do jaja ova fuzija svega i svačega. Išao mi je cimer na "zbogom brus li", kaže pjevač ga isprozivao maksimalno, haha.

14. Imate li vi problem da počnete slušati nove bendove?

Ne, mislim da sam prošle nedelje čula za bar tri benda, mada sam i odlučila da ih ne slušam više. :)
    Ne mogu da se setim koja pank svirka je bila toliko loša da nisam želela da se opet ponovi.
    Da, rana mladost presudi da čovek ostane bez kriterijuma kasnije. Ostaneš osuđen da voliš pank, ne biraš to! :)

a danas uglavnom čujem dždždždždždžždždždž dok sedim za kompom

Ma savršeno.

15. ЈА НАЈВИШЕ ВОЛИМ ДАФТ ПАНК!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.