Najbolje definicije iz Groblja definicija

1. :-)
    Pa kaže:

4.08.2008.

njeznik
    kakav njeznik, BUSILICA,KOMPRESOR!

pokusavaju da budu kulturni,a pojma nemaju!
    definisao plavanjac, 22.06.2008. // Nema komentara // 3:6

2. pre 8 sati

Nekvalitetno

sleng

čin lupanja po guzi partnerke tokom odnosa.

definisao MotoManiac, 28.05.2008. // Nema komentara // 6:9

3. juče
    Nekvalitetno

Facebook

a tek oni modovi?!!!

Pera: jos 5 dana do....
    Aleksandra: jedem sladoled

Mislim.................. jel ste vi ljudi normalni???
    definisao foto_instict, 29.07.2008. // 2 komentara // 43:15

4. Sex

JEBIIIIIIIIIIII

definisao Strale kralj, pre 3 sata // 2 komentara // 2:3

odvalila sam se kad sam videla, poput onih glupih viceva, samo ovo jebiiiiiiiii, ma extra, hihi

5. Tebe je seks smiješan... :)

6. meni je najsmešniji tvoj avatar neg ćutim

7. Imam ja nešto još smješnije... Kad bi to viđela, pala bi na guzicu.

8. pre 16 sati
    Nije definicija

Pranje veša

Klasifikacija veša se vrši po sledećem sistemu
    1. Malo se oseti
    2. Prljavo
    3. U ovom sam orao njivu 10 dana

definisao Harlekin, pre 17 sati // Nema komentara // 1:0

9. Zlotvor
    Dragana Mirkovic.

definisao Јелена Тихи Убица, 11.07.2008. // 5 komentara // 6:16

10. Ne mogu da se setim ko je definisao ali definicija glasi:
    SASA MATIC SMAJLI
    -)

hehehehe vec 2 dana se ja i ortak zajebavamo sa ovim.

mislim da je nepravedno uklonjena, ili potpuno bezveze izbrisana od strane autora...

11. Ababovicu, definicija smiješna jes', dok ne s'vatiš da Saša Matić zapravo ima oči, nije bezok.

12. o tome i ja pricam....ovaj smajli nije slep vec nema oci jebem vas glupe

13. pre 4 dana

Obrisao autor

Azis

Azis je najgori,najgora,pevac ili pevacica koju je balkan iakd video.On ili ona je odvratan pevac ili pevacica.Ozenjen ili ozenjena za muskarca.Azis je inace tranverstit

definisao MOGSHA, pre 4 dana // Nema komentara // 0:1

14. sex-u-guzu

Sex u guzu odgovara svakoj ženski drugačije, nekoj odgovara tek dok je jako napaljena, nekoj odmah bez predigre. Bitna je lubrikacija i strpljenje od strane tipa.
    Bez žurbe, lepo lagano i sa ili lubrikanta "kompatibilnih" sa latex-om, naravno ako se koristi kondom. Ili ako nije glupo bez kondoma onda ulje, bebe ili kak već. Dobro ga namazati s tim i onda ide bez problema.

Mnoge zene vole da se jebu u guzu al se foliraju.....ili ih je blam....treba se opustiti i jebati se u cmar samo opusteno na pocetku malo boli ali zaista vredi izdrzati malo boli radi kasnijeg ogromnog zadovoljstva.
    definisao @Ana@ 84, pre 5 dana // 4 komentara // 6:6

15. ДА СЕ НЕ ЗАБОРАВИ...03.08.2008.
    Мали корак за модераторе, а велики за Вукајлију!
    Прва званично обрисана дефиниција:
    -
    Chuck Norris
    Gej je okej jer je Chuck gej ! ! !
    definisao Koja__, 19.01.2008. // Nema komentara // 10:93

16. psovke

užasna : jebem ti ceo prvi red na sahrani !!!

definisala sanjchy

Chuck Norris

Chuck Norris je obrnuo Super Maria u levo!

definisao nedija

17. pre 14 sati

Nema smisla

genije

Ne jede virsle i pastete...

definisala Metalka1993, pre 14 sati // 2 komentara // 1:6

18. 07.02.2009.
    Nije definicija
    Molder i Skali
    Dva gej partnera jedan peder a drugi lezbejka a ja to kasno shvatio (bio sam dete) i tako odgledao celu seriju ocekivajuci neki sex izmedju njih, toliko sam se na kraju smorio da sam propustio jednu epizodu u sledecoj sam video da je Skali trudna, popislih hahahah bravo propustio sam ono zbog cega i gledam ovu glupu seriju, bas da kazem bravo Moldere majstore! kad ono saznam da su to uradili vanzemaljci, ceo odusevljen molim boga za reprizu cele serije da vidim kako to jebu Skali vanzemaljci hehehe jujuhujuh hehehh (zamisljam scenu svemirskog sexa) da da repriza serije uslisene su mi molitve dosao je i taj dan! ta epizoda.... neeeeeeeeee! sta je ovo koji kurac! Skali se vidi mutno u nekoj beloj magli i samo debeo joj stomak viri! jebi, jebi, jebite je molim vas,neka je bar ta sipka koja joj ulazi u stomak jebe! jebite moroni, jebite jeeeeeeeeeeeeeee! Taj dan sam plakao kao malo dete (sto i jesam bio)Drao sam se: Glupi Molder i jos glupsi vanzemaljci! zar sam morao one babaroge i dosadne dijaloge bez smisla da gledam i po drugi put! zbog ovoga Skalinog nadutog stomaka, ma ni sisu! jednu sisu, nisam joj video!
    definisao Ludi_Psihijatar, 06.02.2009. // 5 komentara // 14:4

19. 08.08.2009.
    Nekvalitetno
    Kum (film)
    "Film o životu tipičnih Američkih Italijana sa Sicilije.
    Jedan od najdosadnijih filmova u istoriji kinematografije, ima tri nastavka i svaki je dosadniji od prethodnog.
    Cela radnja filma se vrti oko jednog matorog jarca, kojeg glumi Merlon Brando, on je kao neko mudo i svi ga ljube u dupe, ovaj zapravo u ruku, ali shvatate pojentu!
    Film je jako dosadan, ekspolzija ima vrlo malo a i mnogo pričaju! (Ne raspravljaj se snjim nabodi ga NABODI GAAAAA!)
    A o specijalnim efektima i da ne govorimo pošto ih i nema!
    Sve u svemu ne savetujem da ga pogledate.
    Film je SMOR! :( "
    Da je bar glumio Čak Noris pa sve da ih pobije mamicu im lopovsku!

definisao Ludi_Psihijatar, 08.08.2009. // 16 komentara // 6:10

Jebi ga mnogi nisu shvatili salu!

20. Ultragenijalni autor Cuca, koji me je malopre naterao da plačem kao malo dete:

Navrcanje (nekvalitetno)

Kad ošeleni kenterenko sedne da obeduje tri panice pasulja, trenutak kada se prejede je prelomni faktor navrcanja dotičnog kenterenka. U tom trenutku kenterenko se uhvati za tibu i kaže " ala sam se navrcao, baš sam se navrcao"

Ošeleni kenterekno za vreme obedovanja
    definisao Bane i Cuca, pre 17 sati // Nema komentara // 5:3

Ošeliti se (nekvalitetno)

Opijanje nedeljom uveče,kad se dva drugara oleše od alkohola pa jedan od njih kaže " baš smo se ošelili "

Bane i Cuca
    definisao Cuca, pre 20 sati // 1 komentar // 23:11

Čokanje (nekvalitetno)

Lupanje koje vozač svojevrsnog automobila primeti u toku vožnje, ono dolazi iz haube a nepoznatog je porekla, vozač u tom trenutku zaustavlja auto i beži u nepoznatom pravcu, glavom bez obzira vičući "nešto čoka, nešto čoka"

Ošeleni Kenterenko ( Vlada, Đuza, Ribiša, Džonatan )
    definisao Cuca, pre 19 sati // 1 komentar // 19:10

Prebijeno Mače (nekvalitetno)

Trenutak u sportu, kada neko ošeli protivnika koji mu se nametljivo kenteri tokom meča ( utakmice ).

Novak Đoković i prebijanje Nadala kao mače.
    definisao Cuca, pre 20 sati // 7 komentara // 28:12

Nabricanje (nema smisla)

Čovek oskudnog znanja koji vrši verbalni pritisak i uznemirava misli već ošelenog Kenterenka koji je prethodno imao problema sa čokanjem. Dotičnom Kenterenku u datom trenutku takva vrsta psihološke napetosti nije potrebna jer je već uveliko imao svojevrsnih problema sa čokanjem i na taj način se pomućuje njegov zdrav razum. Dalje kenterenje je nepotrebno

Ošeleni Kenterenko( zovite me VLada, Vlada, ja sam Vlada nisam Džonatan) & Lane, pegla pustolov
    definisao Cuca, pre 18 sati // 5 komentara // 6:5

Kenterenko (nekvalitetno)

Čovek koji se nameće ( nametljiv čovek ), osoba koja se "kenteri" tamo gde joj nije ni vreme ni mesto.

Vlada, Đuza, Ribiša, Džonatan,
    definisao Cuca, pre 20 sati // 2 komentara // 22:19

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.