На секретаричином столу (ЗАКАЗИВАЊЕ: реад тхис фирст)

  1. Пре него што потражите П.Р. менаџера и остале, погледајте прво да ли су код мене... ја заказујем све њихове састанке а и отказујем по потреби ако оценим да њима треба мало забаве...

    Осим тога, овде ће се дискутовати само о фенси темама.
    Ето, још ми се ни лак на ноктима није осушио, а ја већ почињем да радим... Драге моје, мени се обратите уколико вас је дечко оставио, не знате шта да обучете, поводом савета у вези са трудноћом, шопингом, кул ВИП журкама, најновијим модним трендовима, бламирањем својих родитеља, а нарочито како да блајхањем и пеглањем потпуно спржите своју косу, за то сам прави специјалиста, офарбаћу вас и ја ако треба, ако баш желите да будете stupid spoiled whore илити нова Парис Хилтон. Е сад, за стајлинг и уопште за све ваљано у животу вам требају паре, тако да саветујем сиромасима и свим паоркама које имају само диоптрију -20 и књиге да испуњавају њихов живот, да заобиђу моју канцеларију. Мушкарци су увек добродошли, наравно високог социјалног статуса, мада могу да направим изузетак, чисто из хира.

    П.Р. ме зове да му седнем у крила да ми нешто издиктира, па морам да идем. Као што видите, ја сам врло заузета пословна жена и немам времена за тугу, која се иначе врло успешно лечи шопингом, те вам га овом приликом топло препоручујем.

  2. Која кола возиш?

  3. Је л то сад у тренду?

  4. Ako me neko danas trazi- nisam tu... Kazi da sam otputovao na YouTube.

  5. E, онда ништа... јави се кад изађе БМЏ на некој насловној страни ;)
    Одох да одморим душу напаћену од мушкараца.

  6. gospodžo ja sam do daljnjeg na bolovanju. bolujem od strašne boljke koja me obavezuje da držim noge u lavoru, nosim naočare za snce i umišljam da ležim ispod neke palme, sa kokosima, kokos oko mene. moji zamenici regulisaće lokalne probleme i interna pitanja, a za stranke sam nedostupan. eto, da se zna.

  7. госпоџо, доктор ме послао код тебе по савет, каже да је то твој фах. ако ти није тешко, љубим те прочитај моју анамнезу код њега на теми, ради се о волумену косе. надам се да имаш неки користан савет за мој паж.

  8. Простудирах проблем... не ваља никако...

    Проблем може да буде чупав (буквално), а и лако решив. Прво питање: да ли правилно переш косу? Многи мисле да је то једноставно, али није баш тако, између осталог нико нас томе не учи. Али зато постоје рекламе. Сигурно си гледала на рекламама како се то ради.
    Дакле: купиш авионску карту, седнеш у авион и понесеш свој омиљени шампон. Онда одеш у туш-кабину за стјуардесе, опереш косу и вриштиш од задовољства док је переш. Ако нешто од овога не радиш, није добро.

    Кад примениш ове инструкције, немој да питаш своје другарице каква ти је коса, јер ако не ваља, оне ће те само гледати са сажаљењем, а бојаће се да ти кажу ту тешку истину. Него, обрати ти пажњу да ли се мушкарци окрећу за тобом док излазиш из лифта? Да ли, кад чекаш неки ред, сви мушкарци пређу у твој ред? Ако не, онда није добро и треба под хитно поново да ми се јавиш на контролу да видимо шта ћемо даље. Ако да, мрзеће те све остале жене што су после тебе и њих у реду, али то је зато што су љубоморне на твоју божанствену косу... А за лепоту се мора трпети.
    Само ти мене слушај, и далеко ћеш догурати, а и сваки мушкарац ће се окретати за тобом, нарочито кад излазиш из лифта.

  9. пробала сам са додатком авиона да утичем и деси се следеће: не знам да ли је у авиону добро јер у овим домаћим авионима нема лифта, а већ кад дођем до реда за пртљаг претходно ме је ветар опасно продувао па и ако је било добро сигурно више није... у сваком случају, за мном се окрећу само пандури. можда мисле да сам радован караџић? не знам... просто сам изгубљена и слуђена... да ли ћу ја икада имати божанствену косу?

  10. Аха, сад ми је јасно - није волумен проблем него није добра лепршавост.
    Теби треба нешто да подигне твоју косу из корена и да је тако освежи...

    Постоје два начина: ако си у фазону уради сам, треба да се закачиш за косу штипаљкама за неко дрво да би се корен косе навикао на нови положај, друга варијанта је да нађеш дечка (или још боље мужа Балканца) који ће то радити уместо тебе тј. вући те за косу приликом батинања и других заједничких активности и тиме ти значајно побољшати лепршавост и циркулацију директно из корена.

    Што се тиче ветра, то уме да прави проблеме. Док не смисле неку промену климе да нас реше ветра, препоручујем ти индустијска достигнућа. Ја зато обично нигде не излазим без великог стакленог шлема. Овако изгледа најновији модел (на слици), и заиста је последња реч технологије. Свака длака на свом месту. Новији модели теже само 5 килограма, мада имаш да купиш и додатна колица на точкиће за њих, што иде заједно са краватом у облику шарана и држачем за држач (немој да ме питаш шта ће ти то, али је гратис, те стога изванредна прилика, а увек треба искористити повољну прилику за шопинг). Ови новији имају и отворе за дисање, додатке за масажу главе, фото греј, можеш да шмекаш фрајере колико хоћеш јер нико неће видети где гледаш, а још су и дискретни, потпуно неупадљиви. Да не помињем да их има у свим бојама, тако да можеш да купиш за сваку боју гардеробе по један и да уклапаш.

    slika=http://tbn0.google.com/images?q=tbn:-OSac2kP4yHpuM:http://bp0.blogger.com/_6T0xW23F7as/Ri64xkWelpI/AAAAAAAAAAw/IzOP4PvbN6w/s400/EA%2BDDH%2BHelmet.jpg

  11. Izvin'te što se mešam...a možda da mune prsti u šteker..?Od toga 'oće kosa da se usprči.

  12. Да, ал то није фенси... Цццц... курде, немој да офтопикујеш.

  13. Хвала ти госпоџо на савету, тастатура ти се позлатила! купила сам четри комада узевши лаки кеш кредит и презадовољна сам. кациге су фе-но-ме-на-лне! практично ми глава више ни не треба. набацила сам једну са ситним пепито дезеном за посао и примећујем да се код апарата за воду формира ред иза мене! додуше, мало теже се крећем јер нисам још навикла на тежину па је у том циљу ни не скидам. а да видиш вечерњу елеганцију са сваровски кристалима! да се усереш! сви се окрећу за мном, осећам се као селебрити. свака длака ми је окупана свежим ултраљубичастим зрацима, једва чекам да се нађем испред лифта да је скинем и забацим косу. што се тиче кравате, зајебали су ме - није шаран него нека глупа кечига, мада се свиђа мојој кеви па сам јој дала да фура. држач за држач још нисам провалила чему служи али је толико шик да га носим као брош. све у свему, ове генијалне кациге су ми промениле живот и посаветовла бих свакој девојци која држи до себе да има бар две. ћао

  14. Gospodzo imam strashan problem!!!!
    Znachi stvarno ne znam shta da radim, chak sam razmishljala i o kojekakvim mostovima....Strashno...
    No stvar je u tome...Nedavno sam se zaposlila u nekoj firmi i tamo me je zapazio moj shef i to zahvaljujuci tvojim savjetima o kosi (za koje sam ti neizmjerno zahvalna). Nije neshto lep mlad u zgodan, ali ima stan, kucu, muzichku produkciju, salon automobila, hotele, kafane, auto praonice, pekare, zlatare, mjenjacnice, banke i jesam li pomenula kucu? Pre neki dan me je pozvao na vecheru. Ja sam se naravno u pochetku neckala, dvoumila (da ne pomisli da sam laka riba) pa pristala.
    Moj problem je u tome shto mi je narasla ooooooogromna bubuljica nasred chela a ima i naznaka da ce se pojaviti josh jedna ista takva na nosu.
    To ne bi bio problem da mogu nositi tvoju super shljem zashtitu ali on zarko zeli da me vidi bez toga da bi mogao da mi se divi onako izbliza.
    Morash mi pomoci, u totalnoj sam depri...

  15. Дизање тема из загробног живота, ФАК ЈЕ.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.