Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Imbd
O cemu je Big Short?
pa imas link za torent jebeni na prosloj strani :D
al nemoj da gledas u 3 ujutru jbt treba se spremiti za upijanje svega
Neću torent sada oću psihički da se spremim :-D
Daj imbd
sta je izazvalo svetsku krizu 2008. najvecu posle velike depresije tridesetih, e ovo je prevara moj papete, koji je to svet jebeni a srbi se plase da ih ameri jebu harpom i ostale jebene teorije
http://www.imdb.com/title/tt1596363/?ref_=nv_sr_1
poeco sam da gledam i stao kad kristijan bejl daje zadatak onom sto zeli da ga angazuje..ali cu nastaviti
armine gledaj to kao nasu prednost. Zivimo u zaostalom drustvu, mnogo lakse je ovim ovcama prodati nekog ponzija.
i ja kapiram brate, prvom prilikom cu da sisam ovce makar mi brat najrodjeniji bio
Ima i ona fora sa prstenom, pederom i to...
jos kastujem top picku i starca da zvuci kao bogati cale, ali kad tad krecemo...
al sad sam u opasnom kurcu nekako, naterao me film da se zamislim opako
ocete da vam ispricam sta je bilo danas u pekari
Odlicna tematika.
kupio si kuvani djevrek jer ti je zajk uzeo sve pare ?
savo i brankica flertuju jedno s drugim danas, da ja nisam usao i narucio peciva mislim da su hteli i da se prcaju..
Prcanje je u top 5 reči Srpskog jezika
I gnjuca
I Bogougodno
Mushema je u top 5 sig
Jos jedna nam fali