U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Haha ŠUK X2
Suk...
Stigo ti Ćilmo, ja odoh na godišnji a ti spremi vazelin
Suk bi iskoristio neki pedesetpetogodisnji debil koji bi da bleji sa “omladinom” jer se oseca mlado. Pandan tome van vukajlije bi bilo da sad dodje maestrov cale dok maestro sedi sa drugarima i pije guaranu i kaze im uuu al ste fensi
Pa nije fudbal non stop, sta da radim posle 10 koji kurac.
Pa malo sa familijom popricaj jebogati
A da ne govorim o tome kad se vuku po terenu ko prebijeni kucici, tipa Korejanci.
Zavuče se u sobu i plaky :'(
Pa da je 2012ta, rekao bih ti da posle 10 ideš da se snalaziš za pivo al jbg
Skudeto, dok sam ja hastlovao kao desni bek, Zidan je jos imao kosu.
A onda je usledila povreda meniskusa tik pred ugovor s Anderlehtom. Znam, znam
Ma jok, onda su me svercovali za omladince jos par godina, gde sam igrao zadnjeg, pa sam batalio jer se igralo nedeljom, a subotom smo se mnogo opijali.
Buran život, kažeš, vodio si.
Nemoj mi reci da nisi igrao seosku ligu, a da dajes sebi pravo pricati o fudbalu. Pa sad cu da te mutujem.
Igrao sam za rezervu tj drugi tim FK Šalinac, pikao sam lopte sa ekipom pokupljenom ispred prodavnice u sedmoj ligi i san mi je bio da budem Milito ekipe i uvedem nas u šestu ligu, što je nama bio uspeh ravan plasmanu u Ligu Šampiona. Nakon što sam to i uspeo tj uspeli, penzionisao sam se kao fudbaler i poručio saigračima da gde je pao jedan, tu se radja stotina. Povukla me slava, novac, provodi ludi sa lepim ženama i tako sam završio karijeru sa 22. Danas treniram petliće iz Ljubičeva za 300 jura plus smeštaj i dva topla obroka, a pominjali su i doprinose ako ih uvedem u viši rang
ja dok sam trenirao, cim dobijem loptu odma bacao drugom samo da je se otarasim i trener me stavi a igram veznog xD
Labokv nekad i ubode ovu sprdnjicu al ovaj skudeto bas fenderise
hvala
Cenim da ti mnogo znači pohvala od glupe kosovarske seljačine ograničene, nisi ni ti bolji
Kurvo za tebe sam ostrog