Dakle, filmovi

1. kako sam glup...

2. Skinuo si neku igru, garant. :)

3. TO JE JEBENA SERIJA! :D

4. hahahahahahha ja se začudio kad sam video link, reko što je ovde kačio.
    E al pogledaj brate vidi da li valja pa javi. Greota da se baci sad kad si skinuo.

5. Kakva sam budala. :D
    Aj sutra ću, pa ti javim :)

6. Skajfol
    Odličan film, sasvim odgovara serijalu, Danijel Krejg je moj omiljeni Bond definitivno.
    Al' odem na film, vidim 5 nominacija za oskara, rekoh je l' se ovi zajebavaju, kad ono sve trt mrt oskari. Za muziku i treba da dobije, Adele ojebala.

7. Da se i ja vratim na temu. Da nije neko gledao http://www.imdb.com/title/tt1340800/ ? Čini mi se da nije loš, pa rekoh da l' da ga skinem...

8. Mene lično je smorio, nisam ga završio, ali preporučivali su ga na temi.

9. Boxer
    U poslednjih možda i 5 godina jedini film koji ima otvoren kraj za shvatanje po izboru.

Verovatno nisi gledao Holy Motors, pogledaj.

10. Miraš, sam Bog te je poslao baš zevam šta ću da gledam.

Danijel Krejg je moj omiljeni Bond definitivno

Ja sam se plašio da ovo kažem, mislio sam da ću biti izložen ruglu ali jebe lik koliko je dobar glumac. Najbolji Bon definitivno i po meni.

11. Moram da ti napomenem da postoji velika mogućnost da te film smori do jaja.

12. Onda si ga najebao!!!123

13. Mene nije, ja sam oduševljen, toliko da sam ga gledao 3 puta za 2 dana.
    Da ne spemujem, uhh... gledao sam jebeni drugi deo Sajlent Hila. Blagi užas, usraše mi se u očekivanja najstrašnije. U poređenju sa prvim delom 0. Dakle ukoliko vam se sviđa Silent hill 1 ne preporučujem da gledate nastavak.

14. Odgledah Skyfall... Zadovoljan sam filmom. Budimo realni, ne može se od Bond filmova očekivati neka dubina i umetnička poruka, ali ovaj Bond mi se veoma svideo. Ima par rupa u priči (koji Bond nema), ali je gluma i tehnički aspekt filma na veoma visokom nivou. Naravno, fantastička stvar je pojavljivanje Ralph Fiennes-a u filmu, koji će, kako stvari stoje, nastaviti svoju ulogu u serijalu. Uz to, mislim da je Bardem napravio možda i najbolju ulogu negativca u istoriji Bond franšize. Sve u svemu, jedan od najboljih Bond filmova koje sam odgledao i sigurno najbolji Bond od kad ga Craig glumi.

Elem, nešto mi se prilično bode oči po pitanju ovog filma... Poznato je da je Bond neretko služio veličanju velike britanske imperije, ali kroz Bardemovog lika kao da su dodatno hteli satanizovati Assange-a, koji (gle slučajnosti!) je u azilu u ambasadi Ekvadora u istom Londonu gde je sedište MI 6. Čak su Bardema ofarbali u plavo i dali mu kosu sličnu onoj koju fura JA. :)

15. Ја одгледао Силвер линингс плејбук. Фин филм, ништа више.

16. Django kul.
    Gledajte Dzeri Luisa i Din Martina. Dobar tandem

17. Pogledaću Tinker Tailor Soldier Spy, mada ne očekujem ništa posebno... A Bond mi se nikad nije nešto sviđao, više volim realnije filmove na temu špijunaže, poput Body of Lies, ili The Bourne triologiju... Django Unchained je odličan... Gluma je vrhunska, plus Tarantino režirao. Zaslužuje Oskara.

18. Krejg je premator za ulogu Bonda. Ne bi me čudilo ako bi našli novog glumca za sledeći fulm. Novi M, novi Bond, što da ne.

19. Krejg je premator za ulogu Bonda. Ne bi me čudilo ako bi našli novog glumca za sledeći fulm. Novi M, novi Bond, što da ne.

Ako si gledao Skajfol, baš oko njegovih godina postoji mini priča. Mislim da može još jedan film da izgura, ali bih baš voleo da franšiza nastavi istim tokom i sa sledećim glumcem.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.