Dakle, filmovi

1. Brte, gledaj Goonies.
    Inace, ne jejte gomna, poslednji Supermen je najbolji od Supermena, mada to ne znaci da je dobar film.

2. Јебем те саката, пише ДМИТРИЈ а не ДИМИТРИ... И не волим те секте.

3. dimitri je lakse izgovoriti jes da pisem ne izgovaram al sve jedno, veuj mi film je O PI

4. Ovo nešovo deluje zanimljivo, pogledaće se.
    Kanibal Holokaust je kult, lektira i jedan od najoriginalnijih, najuticajnijih i najbrutalnijih filmova ikada.

5. Ништа, погледаћу Хари Потера..

6. Zanimljiv sci-fi horor, najgrublje rečeno mešavina Eliena i Pritajenog Zla.

7. Inace, ne jejte gomna, poslednji Supermen je najbolji od Supermena, mada to ne znaci da je dobar film.

"Man of Steel" je blokbaster. Pošteno odrađen. Stavljati u isti kritičarski folder bilo koji blokbaster sa umetničkim filmovima je dokaz kulturne polupismenosti.

8. Neki film predložte, molim vas. Žnj, šta god, triler, akcija, Kventin Tarantinasti,mojnete neki starinski niti neki superherojski. Znal neko nešto jbt smorih se, nisam dobrog filma viđu od Đanga i Loun Rendžera va vjekove vjekova, jebem im više ove marvelove superheroje, odoše mi na kurac.

Plus, moj prijedlog, ono, ovo je neki izuzetak, fin filmić http://www.imdb.com/title/tt0401445/?ref_=nm_flmg_act_16

9. ahhhahhahaah napisao je blokbaster ahhahahaahahaahaha

10. Pa valjda i pricamo o poslednjim, a ne o onoj prvoj generaciji. Nisam blesav da ga poredim sa "starim", ako nista zbog razlike u godistu, to su totalno drukci pristupi.

11. Pandorum... Onako, može da prođe, realno nešto lošije od 6,7, koliko mu dadoše na imdbu.

Je li ovo bi prvi Supermen gde ne nosi gaće preko pantalona?

12. Čovek od ČELIKA ne može biti RĐAV.
    (Šalim se.)

13. Фала. Жив био Били...

14. E, ljudi, gledate li vi ove Pirate sa Kariba i to?
    Ko uopšte to gleda? Da zarađuje, zarađuje, ali meni se pošteno sklinčio više taj neki ajlajner-pozerski-geg-vonabi serijal Depovih filmova. Dakle, ne samo Pirati, ima još par.

15. Prvi deo je odličan, drugi deo može da prođe, ostali ne. Gledao sam zbog Depa kojeg dosta gotivim.

16. Pirate organski ne podnosim, bas kao sto ne podnosim klinke koje se loze na Deppa i onog pedera sto ga u sve filmove mece, onog sto gae metno u Fabriku cxekulade, toliki je smarac da necu da guglujem kako se zove, cisto da mu ne dignem rejting.

17. Tim Barton se zove i jednak je smarač koji pravi filmove za svoju ženu i kućne prijatelje, ko i Spilberg.

Spilberg je bar odličan izvršni producent.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.