Dakle, filmovi

1. Odličan je Tehnotajz, jedan od mojih omiljenih animiranih.

2. Već neko vreme planiram pogledati ovaj film i nemam pojma što nisam ranije.
    Generalno solidno ostvarenje, mada veoma površan i plitak. Džoni i Penelope su duo bez premca, ostali glumci su takođe ok. Ima nekoliko vizuelno moćnih scena.
    Čuo sam od nekoliko ljudi kako ga uzdišu u nebesa, sada sam se uverio da su to usijane glave, ložane.

http://www.imdb.com/title/tt0221027/

3. alkaloide, svi njeni filmovi su do jaja
    pogotovo http://www.imdb.com/title/tt1340107/?ref_=rvi_tt
    a ovo isto deluje mocno tako da cu ga veceras gledati
    http://www.imdb.com/title/tt0315543/?ref_=nm_flmg_dr_7

4. Sussane Bier, Things We Lost in the Fire (2007), and In a Better World (2010) su do polovine kurca, i možda malo dublje, ali ostali njeni filmovi nisu baš do jaja.
    Now You See Me (2013)
    Zanimljiva priča.

5. Upravo pogledao Hereafter - http://www.imdb.com/title/tt1212419/

Lijep film, zanimljiv, preporučujem :)

6. Pre deset, dvanaest godina sam na TV1000 gledao opako zajeban film, na žalost ne znam kako se zove, mislim da je danski a možda i švedski. Naime, početkom 20.veka nekog lika, metereologa, država pošalje u severni ledeni pojas na metereološku stanicu da tamo radi i provede neko vreme. Tamo su već dva lika, traper i neki naučnik i tu započinje rat između njih koji se pretvara u teško sranje i gadno završava. Film je jako brutalan s jedne strane a sa druge strane kadrovi i snimci pejzaža i prirode su prava poezija. Da ne dužim i oftopikujem, da li neko zna možda kako se film zove???

7. @Ljakse

Now You See Me (2013) Zanimljiva priča.

Upravo skidam, nadam se da se neću pokajati.

8. немој да гледаш то холивудско говоно

9. Sussane Bier, Things We Lost in the Fire (2007), and In a Better World (2010) su do polovine kurca, i možda malo dublje, ali ostali njeni filmovi nisu baš do jaja.
    Now You See Me (2013)
    Zanimljiva priča.

Нау ју си ми, лол, вероватно је на тебе оставио такав утисак да си већ почео да штедиш за црни мађионичарски шешир какав се могао видети у престижу. Па веће холивудско говно верујем да ове године није могло да буде смишљено. Верујем да поред толико никова неки који би твој карактер боље описао ниси могао да изабереш. Можда једино Кметина намбр ван, дође ти на исто, али опет боље звучи.
    И то филм режисера који је правио Транспортер 2, филм на који се ложе клинци што се по парковима вијају дрвеним мачетама и поштољима на куглице (а то им је уједно, после Рокија, други погледани филм), и они пајсери што се крену у теретану па се после три дана гледају у огледало у нади да ће видети неки напредак на свом -види колико сам јак- телу.
    Колико карираних кошуља са 4 боје и исцепаних плаво белих фарки кријеш у орману, одај ми тајну

10. Pre deset, dvanaest godina sam na TV1000 gledao opako zajeban film, na žalost ne znam kako se zove, mislim da je danski a možda i švedski. Naime, početkom 20.veka nekog lika, metereologa, država pošalje u severni ledeni pojas na metereološku stanicu da tamo radi i provede neko vreme. Tamo su već dva lika, traper i neki naučnik i tu započinje rat između njih koji se pretvara u teško sranje i gadno završava. Film je jako brutalan s jedne strane a sa druge strane kadrovi i snimci pejzaža i prirode su prava poezija. Da ne dužim i oftopikujem, da li neko zna možda kako se film zove???

Sad i mene zanima koji je to film. Pitaj na "zna li neko koji je ovo film" temi, javiće se neko.

11. Nije SF, drama je. Generalno nemam skoro nikakvih podataka a često osim naslova filma nema nikakvih više podataka pa ni slika.

12. Odgledao "This is the end". Koje govno. Mozda ako sam se jednom nasmejao, i to ono HEH, i kraj... Skinuo sam neke sto ste ovde preporucili, pa cu da bacim vjuv. A veceras cu verovatno jos jednu "komediju", da nastavim, "30 minutes or less", kapiram da je isto sranje kao ovaj sto odgledah....

13. o bože, duče (iliti, niJeno), kakva ti je to fora da napraviš drugi nalog i da bezuspješno pokušavaš da se praviš elokventnim i glumiš nekog jogurta?
    je l' te sramota bilo sa originalnog? :)
    ružno je i licemjerno, samo da znaš, spusti malo loptu.

14. ако ти се није свидео дисиздиенд, неће ни 30 минуц орлес

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.