Dakle, filmovi

1. ваља... Нови Вулверин је срање....

2. jel valja gledati clockwork orange high?

Ono, nije loš, odgledaj.

3. Pišem Uz Vetar
    Nije teško za razumevanje zato što ima milion rupa u scenariju i neodređenih mesta na koja možeš da ubaciš kakvo hoćeš objašnjenje. A sve je zapakovano u priču neke velike tajne i ceo film pokušavaš da shvatiš šta se dešava, pa si srećan kad na kraju filma otkriješ tajnu a fora je što svako svoju tajnu piše i naravno da je i provali.
    Zato je film toliko i popularan (naravno uz odličan soundtrack).

Aj kad te molim ko coveka nemoj vise ovako da transverises, znaci isro si se u svim mogucim pozama nema smilsa, kao ti si neki strucnjak i na kraju tog svog sranja kazes "naravno uz odlican soundrack" pa ko je jos rekao "brate aj preporuci mi film sa odlicnim soundtackom" bas je to razlog da bude popularan u pizdu materinu

4. ja sam odgledo par filmovima kjubrikovih, i dalje ne kontam njegov fazon, sta ja znam, sta vi mislite o njegovim filmovima, imaju li zaista tu vrijednost o kojoj se prica na svakom cosku?

najveci utisak je na mene ostavio Eyes wide shut

5. POslednje gledah čini mi se Dr StrangeLove i, mada ga hvale i sve, i uprkos jasnoj satiri i ponekom gegu i tako, nisam nešto oduševljen.
    Odiseja je ipak nešto.
    Eyes wide shut interesantan.

Međutim, verovatno sam za sve duduq, čim me i film tipa Ptice smori.

6. А је л' гледао неко онај Бокс, како већ, режирао исти лик што је и Дарка? Глуми Камеронка, чини ми се.

Gledao ja, nije loš, ima dobar zaplet ali malo posle uspori tempo. Možeš da pogledaš, ali ne očekuj previše.

7. u Clockworku je bas ostavio svoj pecat, sex posvuda, na kjubrikov nacin, covjek je jednostavno opsjednut, izmedju ostalog, i jebacinom i seksom u svim oblicima, onda zahodima i kupatilim, mislim da u svakom njegovom filmu ima scena u kupatilu

btw, kontam da ce ovo bit jebacina od filma
    http://www.imdb.com/title/tt1800241/?ref_=nv_sr_2
    american hustle

8. Da li da gledam ''Gospodar muva'' iz 1963. ili iz 1990? Kapiram da je stariji verovatno bolji, al' ako je neko gledao oba nek baci komentar. Čitao sam roman.

9. Odgledao Jagten. Vrh film, nema sta! Samo sto sam ovim filmom potvrdio misljenje o Skandinavcima, a to je da su degenerici.

10. O Kjubriku i njegovim filmovima se mogu pisati knjige. Veoma je cenjen prvenstveno zbog svoje psihotičke genijalnosti da snimi maestralno svaki mogući filmski žanr plus skoro bolesne potrebe da sve teži perfekciji i sitnim simbolikama. Sa čisto zabavne strane on nije zabavan režiser, ali sa umetničke je sam Bog. Njegovi filmovi i posle toliko godina razvijaju polemike i zbunjuju kritičare. Pročitaj ovde o njemu http://pulse.rs/stenli-kjubrik/

11. kjubrik je najbolji reziser svih vremena

12. Odgledao Jagten. Vrh film, nema sta! Samo sto sam ovim filmom potvrdio misljenje o Skandinavcima, a to je da su degenerici.

Ti to ozbiljno?

13. Kakav je film "The Lone Ranger" (2013)? Jel gubljenje vremena ili je dobar?

14. Ti to ozbiljno?

Da, sto?

Odgledah sinoc i Warriora. Dobar film, nije onaj klasican lozacki, ima i pozadinu.

15. To za degenerike mislim, ne za film. Odakle ti takav zaključak da skandinavce nazivaš degenericima ili uopšte pripadnike nekog naroda ili u ovom slučaju pripadnike nekoliko naroda, etničkih grupa ili kako god. To mi nije jasno?!?!

16. Brate, nisam mislio bukvalno. :D Samo njihovi postupci, vise puta sam se nalazio u njihovom drustvu, asocijalni su na neki nacin, i imaju totalno drugi mentalitet od nas, sto je i normalno, ali je moje misljenje da su previse "rules, rules, rules'. I od prijatelja koji zivi tamo sam cuo cudne stvari i navike, tako da mi je ovaj film to samo dodatno potvrdio. Recimo, nejasno mi je, posto ako sam dobro skapirao, film je po istinitom dogadjaju, da se covek "uplete" u tako nesto, ne braneci se, i da se na osnovu jedne recenice deteta, unisti zivot coveka. A pritom, u filmu je prikazano kako ga sva deca obozavaju, i ako deca ne lazu, posto su se tom pretpostavkom vodili, zar nije bilo logicno da ga ostala deca podrze? Sve ovo je zasnovano na tome, da je film radjen po istinitom dogadjaju, i da su se drzali desavanja odatle, ukoliko nije tako, onda sam ja degenerik.

17. Aj kad te molim ko coveka nemoj vise ovako da transverises, znaci isro si se u svim mogucim pozama nema smilsa, kao ti si neki strucnjak i na kraju tog svog sranja kazes "naravno uz odlican soundrack" pa ko je jos rekao "brate aj preporuci mi film sa odlicnim soundtackom" bas je to razlog da bude popularan u pizdu materinu

Film je takav da svakom pruža osećaj otkrovenja i velike spoznaje, jedna velika prevara.

18. Ništa to nije čudno, taj odnos sa decom je izuzetno zajebano područje, na najmanju anomaliju u odnosu dete-odrasli se često ishitreno deluje a još češće se i ne deluje pa bude teških sranja. Taj film je to jako dobro prikazao, celu tu paranoidnu situaciju i upravo taj crv sumnje koji se jako dobro prima u čoveku, funkcionisanje dečije psihe u kojoj nema odgovornosti i bezuslovno poverenje u dečiju istinu, jako zajeban film i rekao bih univerzalan, bar za ovo neko naše evropsko okruženje.
    Što se skandinavaca tiče, jesu drugačiji, drugi ritam, temperament, vaspitanje, eto npr Švedi nisu ratovali 400 godina pa to ostavlja trajne posledice na kolektivnu svest ali sigurno da ih ne treba nazivati degenericima i to na osnovu filma i par kontakata. Teške su to reči i generalizovanja a tog se treba kloniti.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.