Mene je Interstellar odusevio. Inace ne volim da gledam "svemirske" filmove, ali ovo je nesto vise. Bas me je naveo na razmisljanje, i dalje sam pod utiskom. Sve je nekako sf, a u isto vreme uopste nije ni tako nerealno. Pogotovu mi je interesantno sto je poznato da je Tesla proucavao gravitaciju, vreme...tako da ga je Nolan posle Prestiza, jos jednom ovog puta indirektno "ubacio" u film. Naravno ima stvari koje su prenaglasene, ali cinjenica je da film drzi paznju sve vreme i da je Nolan opet pojebao. Gluma fantasticna, efekti jedni od najboljih koje sam gledao, muzika odlicna. Nema zamerki stvarno. Sve na mestu. Topla preporuka.
Gledah ga danas. Meh žešći. Ima mješavine prve i poslednje Klarkove odiseje, Mekonehi opet glumi lika iz Čru detektiva. Da se završilo tamo gdje Mekonehi pita "šta ćemo sad" (ili je možda "jesmo li uspjeli") bio bi spektakularan film, ali neeeee, mora on da ima jebeni hepi end. Šta znam, atmosfera je bila kul doduše
Ići ću da gledam Interstellar, iako serete govna ovde. Te najlošiji Nolanov, te sf za uzimanje para daunovcima, jbt stekao sam utisak da je film u rangu onog sranja kad onaj lik ide u jezgro zemlje sa onim vozilom-bušilicom. The Core se zove mislim. Uglavnom, jebite se, nek ima i hepi end, ko ga jebe, ispada da živimo u svetu daunovaca sudeći po ocenama filma na netu.
Novi Drakula loše, prebrza radnja, sve odmah u centar, nigde nekog jačeg uvoda, ništa, odmah hop obavljeno, hop ovo hop ono, neke kliše scene, nete ultra glupe, ok početna priča ali se vala usralo žešćeeeeeeeee.
ne može film ovakvog tipa da valja ako ga sprcaju u jebenih 90 minuta
razočaran sam, ovo je trebalo puno bolje da bude, imalo je finu budućčnost ali je ispalo slabo
Minimalno 2-3 sata, i fino priču razivit a ne ovako odmah akcija a ubij kraj.
A što se tiče Babaduka, ok fora, nije tipičan horor sa iskakanjem govnima.
SPOILER
SPOILER
Kako ste vi shvatili kraj, onu scenu u podrumu? Tj. sve je to u njenoj glavi, nije zaboravila, već potisnula u stranu?
Cekam da mi se skine Babadook, za to vreme idem po pljeskavicu...
@labokv
Hvala za torrent. Ne znam sto meni nigde nije hteo da nadje ovu ETRG-ovu verziju...
trazi preko gugla kad hoces odredjen rip.Ako npr na kickass kucas:The Babadook ETRG, onda nece da ga nadje a ako to ukucas na guglu onda ce da ti izbaci sve sajtove sa tim nazivom
Green Street Hooligans Solidan film, drži pažnju, verujem da je vrlo realističan.
Još jedna potvrda retardiranosti "navijača".
Par puta sam konstatovao da je "fajt klub" koncept mnogo bolja i bezopasnija varijanta izbacivanja negativne energije.
Pored cepanja drva, naravno LOLO
Mene je Interstellar odusevio. Inace ne volim da gledam "svemirske" filmove, ali ovo je nesto vise. Bas me je naveo na razmisljanje, i dalje sam pod utiskom. Sve je nekako sf, a u isto vreme uopste nije ni tako nerealno. Pogotovu mi je interesantno sto je poznato da je Tesla proucavao gravitaciju, vreme...tako da ga je Nolan posle Prestiza, jos jednom ovog puta indirektno "ubacio" u film. Naravno ima stvari koje su prenaglasene, ali cinjenica je da film drzi paznju sve vreme i da je Nolan opet pojebao. Gluma fantasticna, efekti jedni od najboljih koje sam gledao, muzika odlicna. Nema zamerki stvarno. Sve na mestu. Topla preporuka.
Gledah ga danas. Meh žešći. Ima mješavine prve i poslednje Klarkove odiseje, Mekonehi opet glumi lika iz Čru detektiva. Da se završilo tamo gdje Mekonehi pita "šta ćemo sad" (ili je možda "jesmo li uspjeli") bio bi spektakularan film, ali neeeee, mora on da ima jebeni hepi end. Šta znam, atmosfera je bila kul doduše
AE ZAJEBITE SA SPOJLERIMA KOJ KURAC
opet se pojavilo neko sf sranje da uzme pare daunovcima
:'-( twoje rechi bolle kao 20 ojra shto pukoh vecheras
http://www.imdb.com/title/tt2024519/
Sinoć gledao na tv'u... Strašno dobar film..
Ići ću da gledam Interstellar, iako serete govna ovde. Te najlošiji Nolanov, te sf za uzimanje para daunovcima, jbt stekao sam utisak da je film u rangu onog sranja kad onaj lik ide u jezgro zemlje sa onim vozilom-bušilicom. The Core se zove mislim. Uglavnom, jebite se, nek ima i hepi end, ko ga jebe, ispada da živimo u svetu daunovaca sudeći po ocenama filma na netu.
opet ponavljam holivud i 165 miliona, ne znam kako ste mislili da ce se zavrsiti ( jbg sad kad ste vec spojlovali picke)...
Evo ga popeo se na #11 mesto top250 imdb, a popece se jos... to nesto znaci jbg...
Idite gledajte u bioskopu, sto vece platno to bolje, ja preporucujem i sto blize platnu da budete..
JEBITE SE VI STO NE VOLITE INSEPSN, NEGO GLEDATE IRANSKE DRAME.
+1
to su oni ljudi što slušaju moldavski indi rok
da se razumemo, ne mislim ja da je Insepšn vrh vrhova, niti da zaslužuje poziciju koju ima na imdb, ali da je sranje - nije.
Insepšn je bolji od interstellara. Memento mi je iskreno najbolji.
Interstellar je u rangu Insepšna i Mementa, šta ti se više sviđa je samo stvar ukusa ili toga šta si prvo gledao.
ne lupaj
Novi Drakula loše, prebrza radnja, sve odmah u centar, nigde nekog jačeg uvoda, ništa, odmah hop obavljeno, hop ovo hop ono, neke kliše scene, nete ultra glupe, ok početna priča ali se vala usralo žešćeeeeeeeee.
ne može film ovakvog tipa da valja ako ga sprcaju u jebenih 90 minuta
razočaran sam, ovo je trebalo puno bolje da bude, imalo je finu budućčnost ali je ispalo slabo
Minimalno 2-3 sata, i fino priču razivit a ne ovako odmah akcija a ubij kraj.
A što se tiče Babaduka, ok fora, nije tipičan horor sa iskakanjem govnima.
SPOILER
SPOILER
Kako ste vi shvatili kraj, onu scenu u podrumu? Tj. sve je to u njenoj glavi, nije zaboravila, već potisnula u stranu?
Cekam da mi se skine Babadook, za to vreme idem po pljeskavicu...
@labokv
Hvala za torrent. Ne znam sto meni nigde nije hteo da nadje ovu ETRG-ovu verziju...
https://www.youtube.com/watch?v=UMnURHXFhuE
@labokv
trazi preko gugla kad hoces odredjen rip.Ako npr na kickass kucas:The Babadook ETRG, onda nece da ga nadje a ako to ukucas na guglu onda ce da ti izbaci sve sajtove sa tim nazivom
http://www.imdb.com/title/tt1967545/ Sinoć pogledah, dobar.
http://www.imdb.com/title/tt1736633/
Невероватан филм. Нисам видео ништа што је оволико објаснило депресију.
Green Street Hooligans
Solidan film, drži pažnju, verujem da je vrlo realističan.
Još jedna potvrda retardiranosti "navijača".
Par puta sam konstatovao da je "fajt klub" koncept mnogo bolja i bezopasnija varijanta izbacivanja negativne energije.
Pored cepanja drva, naravno LOLO