Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Stand your ground!
Inače, "izbacivanje negativne energije" fizičkom aktivnošću bilo koje vrste je samo privremeno rešenje. Ako se nalaziš pod trajnim stresom, potraži pomoć stručnjaka.
Neko jebe, a neko se tuče posle tekme.
Uglavnom sve trazim na Torrentz i ivek me ispostuje, ali eto vidis, zna nekad i da zakaze...
pa i na torentzu izbacuje, ovaj snimak WEB-DL kako vec izuva, evo ja skino.
Ja prije neki dan skinuo Blurej Babaduka, sad vidim da ga nema. :)
Ovaj je bio pa potražite, odličan kvalitet
The.Babadook.2014.720p.BluRay.x265.MaTY.DarkUniverse.Team
Koja przenijaaaaa..... Je l' ce ovo stvarno da se realizuje ili sta?
E i inace, uopste nisam skontao kraj Babaduka.
Au, pustio sam u gace.
Pisah ja juče o tome Sinđa
ludilo hardcore, dobar trip
Sad cu da pogle'am sta si prozborio na tu temu... :)
Pa video sam ovo sto si pisao, samo nisam registrovao. Palo mi je na pamet da je to to, da je kao uspela da se kontrolise i da se nosi sa svim tim sranjima, ali sam se ipak vise nadao da je stvaran i da ce tu da bude neki opak pokolj... :D
haha, baš si averejdž srbenda :D
a kontam da su to ubacili, bilo bi previše holivudsko izlizano, ovako je i ok
Kante dobar je film, odavno sam ga gledao. Dosta je realan, huligani su pomagali u izradi. Pogledaj i Football Factory
Pe jes'... Jeziv filmic inace, napet...
luda ona knjiga, rado bih je kupio
Nasi bi to sinhronizovali i usrali nacisto...
Ima li negdje prevod za Gone Girl?