Dakle, filmovi

1. ili ako moze neki film o vezi na daljinu

2. Uzmi gledaj a girl over there od iranskog reditelja Farida Rahmanija. Trebalo bi da je to što tražiš.

3. Veza na daljinu, ti mislis o njoj ceznes za njom a drugi je taslaci

4. cu veza na daljinu aaa

5. Evo ti ovaj: http://www.imdb.com/title/tt1638002/
    Ima elemenata veze na daljinu, da.
    Prekoatlantska veza, nadam se da je dovoljna razdaljina.
    Takođe, preporučujem američku seriju pod nazivom Seks i grad.

6. знал неко онај филм кад тако момак мора да иде неђе, у рат можда, и купи себи и дјевојци по један сат који ће да свира аларм сваки дан у исто вријеме на оба сата и кад запишти да помисле једно на друго. Следећа сцена њу прчи неки црња док пишти аларм на сату?

7. Znam, Dražo, film je Teen Like It Big Vol. 2

8. прчи

Kolko dobra rec

9. Šta radiš brate?
    Eo sviram dvojnice i prčim ovcu

10. Ma da brt al za sprdnjicu, onako sa malo naglasenim R. Zvuci malo kao gargija i jos jedna rec je bila ne mogu sad da se setim koja

11. Романија
    знал неко онај филм кад тако момак мора да иде неђе, у рат можда, и купи себи и дјевојци по један сат који ће да свира аларм сваки дан у исто вријеме на оба сата и кад запишти да помисле једно на друго. Следећа сцена њу прчи неки црња док пишти аларм на сату?

Ovo moze na konje lagano

12. A ko kaže da ona ne misli na njega dok je prči crnjo? A glupi maestro?

13. Spodbije?

Ma jok brt, mislim da uopste nije u vezi jebanja. Cini mi se da ce marko ili pap znati ako naidju

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.