Dakle, filmovi

1. Da li neko moze da baci neku komediju pisanje od smija za nou klabing subotu?

Step Brothers (2008)

2. bad grandpa
    najjaca vristanje komedija i jos niko sem glavnih likova nije kapirao da je film

3. Nisam ocekivao ovakav odziv xd jos reko aj da zavrsim nesto pa da vidim jel iko bacio neki predlog

4. Black Dynamite
    Neće ti se svideti Stevanovi pregledi. Ovo kida inače. Prekul kao parodija na filmove u kojima su crnci kul. Ujedno i jedna od najboljih komedija koje su izašle posle 2000. Moguće i najbolja.

5. Gledao sam borata i dedu ludog, ovaj polu braca mi deluje debilno. Sad cu gledam prvo ovaj mlatonijev sa boljim pickama pa kad mi se zena uspava onda cu crnce, ne mogu crmce zeni pust nema smisla mora da jebem posle hahaha

Reme bas si ruzni iskljucio stecove filmove iz izbora doduse lebovskog sam gledao

6. Pa na Lebovskog sam i mislio, ne deluje mi kao tvoj tip filma.

7. A ni ovaj drugi. Treći nisam gledao.

8. Sto brt dobar je lebovski. Gotivim te napusene komendije how hi npr jedan od omiljenih

9. E onda mož da gledaš i Stecove, jebem li ga, ja obožavam Lebovskog, onda mi je pretpostavka loša. Nemam pojma što sam mislio da se tebi neće svideti.

10. Labov se ne usudjujem da gledam haha

11. Tako sam i ja isto pravio pretpostavke o tuđem ukusu za filmove, pa se ogrešio o čovjeka jednog.

12. papet i stevan na ratnoj nozi posvaadjali se nesto na temi kladionica pre tipa 6 meseci, ovo kazem za vas koji ne posecujete tu temu

13. Ma mnogo mi ti znaš jebemiti mamicu lažljivu ja :D

14. ahhaah jebem ti majku:D <3

15. Odlican ovaj mlatonijev dva seljobera protiv zla, nije bas da se grohotom smijes ali ima dovoljno smija a da ne razmisljas

Sad cu pustim i crnce ako mi se ne prispava kad pojedem nesto

16. Jesi gledo Superbad?? :D

edit: okačio paprat već

17. don't be a menace je do jaja isto mada verovatno gledali svi

18. Pa taj superbad mi bas i ne deluje nesto. Vidim sad i uloge, sta znam, cenite da je za smijanje grohotom?

Pahuljo jebes ti mene s ovim filmovima a?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.