The Rock, Con Air i Face Off otprilike u isto vreme se pojavili najbolji skejdžovi filmovi
face/off mozda i najbolji akcioni film uopste
odlicna su i ova druga dva, con air gledo sto puta. kad sam otisao prvi put u svicu nisam znao taj nemacki bas najbolje a tamo je svaka druga rec i u sali i u zbilji arsloh i filmovi im se sinhronizuju, a jedina dva strana filma koja sam imo na vhs-u sa nasim prevodom bili con air i running man od arnolda, odgledo oba po sto puta i zahvaljujuci con airu sam znao ko je dejv sapel pre nego sto je to postalo popularno
+1
jbt ja nisam ni znao da su posle četvrtog dela (četvrti sranje al bio bar marketinški dostojanstveno ishajpovan, pa se gledao) snimili još valjda 2 dela. gledo sam u jednom delu meklejn nešto dolazi u rusiju i tamo ga proganja danilo sin vukoja šćepanovića šćepa iz serije stižu dolari koji ne ume gumu na autu da zameni
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
одгледах д рок са шон конеријем и николом скејџом кидалица
Stena zakon, pogledao je milion puta
The Rock, Con Air i Face Off otprilike u isto vreme se pojavili najbolji skejdžovi filmovi
нисам само кон ер гледо нити ћу не привлачиме
Gledaj veruj bratu kupi šomi
A posle Stone Cold s Brajanom Bosfortom obavezno i na kraju možda najbolji akcioni old skul sa Brusom - Last boy scout
Tu nema greške
Kako bre kidaju akcioni devedesetih
Leđendarni prevod - Prljavi igraju prljavo
face/off mozda i najbolji akcioni film uopste
odlicna su i ova druga dva, con air gledo sto puta. kad sam otisao prvi put u svicu nisam znao taj nemacki bas najbolje a tamo je svaka druga rec i u sali i u zbilji arsloh i filmovi im se sinhronizuju, a jedina dva strana filma koja sam imo na vhs-u sa nasim prevodom bili con air i running man od arnolda, odgledo oba po sto puta i zahvaljujuci con airu sam znao ko je dejv sapel pre nego sto je to postalo popularno
Od akcionih legendarnih jos Smrtonosno oruzje 1-4, Umri muski kec i trojka
galantni sta ti smeta u drugom delu umri muskih?
Nekako mi Dejan Cukic, mada moze da se gleda
dobra su mi sva tri, ali slazem se da je treci bolji od drugog, a prvi je naravno najbolji
Treći nekako uvek ispratim bez da menjam kanal ako bude na tv
I tu prestaje franšiza Die Hard
+1
jbt ja nisam ni znao da su posle četvrtog dela (četvrti sranje al bio bar marketinški dostojanstveno ishajpovan, pa se gledao) snimili još valjda 2 dela. gledo sam u jednom delu meklejn nešto dolazi u rusiju i tamo ga proganja danilo sin vukoja šćepanovića šćepa iz serije stižu dolari koji ne ume gumu na autu da zameni
https://www.imdb.com/title/tt16366874/
Film o Dzeju ili Rasti, kojem se prikloniti
Rasti, on prodaje i ljut mrčendajz iz filma
Moze film o Rasti postati popularan ako ubace scene kako jebe Anu Nikolic u dupe