Dakle, filmovi

1. Evo videh sad da ga daju na Fox Movies pa reko' da podelim s' vama: Bogovi su pali na teme, kultna komedija iz osamdesetih. Vredi pogledati.

http://www.imdb.com/title/tt0080801/

2. majndfak trilerčina, stariji film i glumci su nepoznati u svetu, al zato film drži pažnju sve vreme, i ja sam bio sjeban doslovno 2 dana posle...znači gomila neočekivanih događaja u filmu koje ne očekuješ ni najmanje
    http://www.imdb.com/title/tt0181182/?ref_=fn_al_tt_2

3. Jel izašo torent za Last Vegas ?

4. Decostructing Harry sad na Cinestaru. Obožavam taj film!!

5. Meni je Prizonerz bio interesantan film jer me je sve vreme zanimalo ko je kidnapovao decu, ali u suštini ima previše rupa u scenariju i previše nategnutu radnju da bi bio odličan film.

6. nisam gledao film,al mi se svidja zaplet.posejacu na torent,pa kada budem imao vremena,pogledacu
    inace,gledao sam trejler za noah.delujem mi kao jedan jako zajeban film.rasel krou,ema votson,entoni hopkins...

7. Dovoljno mi je to što sam konačno odgledao film a da na pola nisam skontao ko je kriv i šta se dešava. Ne idem ja u te vaše dublje analize nisam stručnjak. Po meni je odličan film.

8. e,sada moram da ga pogledam vec danas.volim te mistik drama trilere.

9. prisoners skidam

inace,gledao sam trejler za noah.delujem mi kao jedan jako zajeban film.rasel krou,ema votson,entoni hopkins...

ovaj film ce sasvim sigurno biti tripcina,kao i sve od tog reditelja darena arfannjhgodgfjdgskog...cim izadje torent damski

10. valjda je i black svon rezirao.odlican film.ako nisi pogledao trejler za noah,pogledaj.jako dobro.ne volim puno tih efekata,al u tom filmu su seli ko kec na jedanes

11. i rekvijum za snove i fountain i onog rvaca...ima 5,6 filmova,al svi kidaju...on je u fazonu da snimi film samo kad je ubedjen da kidaju,ne spemuje ko mnogi :D

12. e,pa gledao sam rekvijum za snove.nisam ni znao da je njegov film.i to bas nedavno.videcu da pogledam jos koji njegov za sada ima 2/2 :)

13. on je u fazonu,snimi film jednom u 6 godina,al napravi masterpis...mislim da nema sumnje da ce i noah to biti...kad sam gledao fountain utopio sam se u ekran...

14. krenuo sam da gledam prisoners danas i prekinuo na pola,jako zanimljivo do sad...nastavljam sad,pa javljam utiske,poz

15. dobar film,al kraj je mogao biti bolji...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.