Dakle, filmovi

  1. Ваља ли фотографија у Куму, да знам да л' да гледам или не?

  2. Браћа Коен су говно. И фарго, и нема земље за старце. И лебовски чак. Ето тако. Прецењено све. Гледаћу опет, али мњаааааах, не леже ми никакко. Сем можда лебовског али ет', да појачам мало.

  3. Заправо Инсепшн можда и јесам, позната ми је и радња и све остало, кад бих узео да га гледам, вероватно бих укапирао да сам га гледао. Него уколико сам га гледао, онда ми је до јаја избледео у сећању, што би говорило да је срањо. Једноставно, смарају ме Ноланови трипови и губљење.

    Престиж ми је брда људи исхвалило, али ми је тако одбојан да је то невероватно.

  4. Мени искочи алергија када видим Гослинга.

  5. Venders je veliki mag, tako da je svaki njegov film meni legao. Mislim da samo dva njegova nisam gledao. Ceo taj talas New German Cinema je dosta poštovan, mada sam ja samo upoznat sa Vendersom i Hercogom, koji su FLEGŠIPOVI!

  6. Ако баш мораш да гледаш филм са колима, гледај ову болешћину. Тежак манијак је Кроненберг. Чудан филм.
    http://www.imdb.com/title/tt0115964/?ref_=nv_sr_3

  7. Tačno, Reme, jebeni Gosling, ali i Ryan Reynolds, koji je još gejiji od njega. Obojica su za upucati, ali ponestalo mi metaka za Pragu.

  8. Није срање, не једи говна баш. Није нешто сад, да кажеш да је топ, али коректних 7.5-8 од 10.

    И да поновим, фарго је срање!
    Мало мање срање је нема земље за старце. Односно мало ми је бољи иако је и он срање. Где сте, угледни критичари теме "дакле, филмови"?

  9. И да поновим, фарго је срање!
    Мало мање срање је нема земље за старце. Односно мало ми је бољи иако је и он срање. Где сте, угледни критичари теме "дакле, филмови"?

    https://www.youtube.com/watch?v=hVlYMctb7Y4

  10. фарго је срање!
    Мало мање срање је нема земље за старце.

    Фарго је седмица. Нема земље за старце је јака 9.
    Фарго је збрзан иако има добрих ликова.
    Напусти тему, не волиш браћу Коен.
    Драјв је гледљив, што значи нека петица-шестица. Не срање у смислу, е не може да се погледа, једноставно, ништа специјално, филм за убити време.

  11. И да поновим, фарго је срање!
    Мало мање срање је нема земље за старце.

    https://www.youtube.com/watch?v=dc2KM40urKU

  12. Ваља ли фотографија у Куму?

  13. И да поновим, фарго је срање!
    Мало мање срање је нема земље за старце. Односно мало ми је бољи иако је и он срање. Где сте, угледни критичари теме "дакле, филмови"?

    http://youtu.be/pWdd6_ZxX8c

  14. Какав је Ничије дете?

  15. Црвени барон
    Ваља ли фотографија у Куму, да знам да л' да гледам или не?

    Онако, ниска експозиција, ред ај у понеким сценама, перспектива њах. Али зато композиција боја извлачи. оно комплементарне боје, контраст и те муње, јебе.

  16. Стеван

    Какав је Ничије дете?

    Добар је.

  17. Ljubazan spijunski film radjen pod rediteljskom palicom Gaja Ricija. Preporuka!
    http://www.imdb.com/title/tt1638355/

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.