Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kad sam gledao onaj film leteća tvrđava ili tako nešto. I ima Stiven Sigal, reko super.
I on pogine odmah nešto baš brzo.
Uh, kakav šok je to bio
BIO JE SPOJLER GORE, NISTE TREBALI DA ČITATE!
http://m.imdb.com/title/tt0253556/
Ovde ga iscepa zmaj al glup je film tako da ono vidi šta ćeš
Ja volim njega, volim ga više nego Di Kaprija što sam voleo u prvom razredu u leksikonu sam to napisao.
Više bi mu odgovarao neki film sa Mekonahijem, al da umre u prvih pet minuta filma i da se nadalje više ne pojavljuje
+1
Jeri neko gledao četiri sobe?
Da
gledaj četiri sobe
dajte još neke inspirativne dramice kao što tražih par pastova ranije, oglasio se apofis, slava mu, al treba mi još da gledam s ribom dok još nema seksa hehe(ajmo šaljivi komentari)
znači neka fora kao elimg, kej paks, me earl and dying girl i tako...
nešto novije neću starudije baš, pozz
gledaj elimg, kej paks, me earl and dying girl i tako...
4 sobe==dobar film
nekoodnekud
hah bravo
ti si kralj
retarde
Pustis ribi Autumn Sonatu, isplacete se ko picke i ona i ti, dalje sam razvijes fabulu.
au nisam znao da postoji ingmarov film sa ingrid
MIND=BLOWN
I to kakav!!!!
Ako je ovo sin siti 2 na tv1000, a sve ukazuje da jeste, onda je teski blam. Provalili karakter koji samjuel l dzeksonu odgovara i forsiraju ga.
I on se blamira.
Nadrkani samouvereni koncizni crnja se blamira
Nije sin siti al je i salje blam
Panćero, nemoj tako, ima i kod nas samouvjerenih i nadrkanih, a ne znaju sami ni pertle svezati. Prvo počistimo svu svoju sramotu, pa onda galamimo na bijeli svijet, mislim da je bolje.
Ja govorim o ulozi :(
Dal ti to moralises hahhhhah