Dakle, filmovi

1. pojma nemam sta da radim s inception
    da gledam?

2. Pseto, znao sam da je fora, pa nisam hteo da ti odgovaram xD

Dugo sam ga nešto zaobilazio, verovatno ga je neko ispljuvao ovde pa nisam 'teo da gledam do sad, ko me jebe kad slušam svakakve budalčine.

3. nema on nijedan nalog na drustvenim mrezama i retko se pojavljuje tako u medijima, a kakav je glumac ko nije video u bronsonu ja mu ne mogu pomoci dalje jbg

Haha, kakav klinački BRAVO post. Čovek zna sve o svom idolu. Ali, dobro, Armin ima tek 20 leta, i mi stariji smo tako njegovih godina.

4. Mozda si ti tako, ja nisam nikad brt

5. A boh jbg sada dal je fargo ili django isti kurac jbg

6. Da šablon je isti. Reme je pljuvao Đanga

7. Nego kakav je Drajv imam ga na hardu da l da gledam? XDDD

8. nema on nijedan nalog na drustvenim mrezama i retko se pojavljuje tako u medijima, a kakav je glumac ko nije video u bronsonu ja mu ne mogu pomoci dalje jbg

bio sam u pravu

Uglavnom, loze se na njega jer im je nedostozni ideal, kvazi mudonje, želeli bi da zrace porukom "ja sam besan" i smeta im sto upravo to ne mogu, pa se sisaju na ćelavo i koriste ostale trikove. Kapiram i da se mršte po kafićima.

Svi biste zeleli da budete kao uloga Hardija, ćutljivi i odlucni. Ali vam "dubina glasa" i niski tonovi to nedozvoljavaju.

Cokula jebe. Cokula bejbifejs.

EDIT: razmisljam kakvo se osećanje budi u Arminu dok gleda Hardija u svojoj situaciji i raznisljanje mi ode od pojave erekcije do suza u ocima. Samo ne kapiram sto onda ne voli drajv, pa Gosling je tako kul. I lep :)

armine kad odlazish

9. zasto je moje mastilo bele boje?

10. nervozan si mili jer ide mi bash

11. Pancera se vratio i veci je mentol nego ikad

12. i ukusa je mentola dragi, samo probaj da ga isisas

13. Nemoj na mene da se srdis prove pa jesmo li na ovo spali :/
    Pa znam i koliko je visok mekonahi i omiljenu seriju madsa mikelsena, volim neke stvari takve da pratim, sad se vec vatate za slamke, ali polako s vremenom cete uvideti da sam u pravu

Pa ok si to opisao pancera i dobar deo njegovih muskih fanova i jesu takve glave, ali sa mnom nije to slucaj jbg

14. E, Hardi je čista desetka!

15. i ukusa je mentola dragi, samo probaj da ga isisas

ovo je u rangu kurwo za tebe sam ostrog

16. Tako znači, Boh? Dobro, dobro, to mi je hvala...

17. Meni je Fasbender iznad i Hardija a tu negdje sa Leom mada je Leu svaka uloga na nivou, mada ovo je misljenje jednog laika koji ne gleda filmove litvanskih rezisera i misli da je Mekonahi odlican glumac

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.