Dakle, filmovi

1. Prove nemoj tupiti svoj ukus i prosipati znanje sa nubovima ovde

2. Nemoj biti sarkastičan, mene mnogo pogađa sarkazam. Apostol Zla nežnog lica!

3. paskaljević je neko mlak lolo koji film od grlića da pogledam?

ceniš li turneju od markovića?

sjebala ga je i ogromna želja za lovom...

4. Prove nemoj da kenjaš jbt ja sam bio mrtav ozbiljan

5. E, ljudi ispljuvali dosta Turneju, kao "antisprski film" ovo-ono, a mene scenario oduševio. Gluma na nivou, mada je bio pravi ensemble cast. Sergej odličan u kratkoj ulozi i onaj Branimir Popović što glumi muslimanskog komandira. Retko viđena dobra gluma u novijem srpskom filmu. Scena kad pita "Znaš ti kol'ko te sarajevska raja voljela", uh. Baš su gluma i tekst na najvišem nivou, brate. Mene pogodilo, možda i grešim, noob mogu biti kao i ostali, ali dobro što si me podsetio na film i odmah sam dobio asocijaciju na tog glumca koji je izuzetan, ali bez dobrih uloga.

6. У турнеји је Гордан Кичић очајан, али ништа ново што се њега тиче

7. E, ljudi ispljuvali dosta Turneju, kao "antisprski film" ovo-ono, a mene scenario oduševio.

+1 s tim što nisam baš toliko oduševljen. hvala za preporuku, odgledaću ga ovih dana

8. Od Grlića štio sam gledao: Čaruga, U raljama života, Samo jednom se ljubi (klasa) i Karaulu. Ovaj poslednji iz 2010. nisam. Možda sam neke gledao na TV-u a da nisam znao da su njegovi. Ovi što sam ih pomenuo su vredni gledanja.

9. A od Živka Nikolića možeš sve gledati. Možda te neće svi oduševiti, ali će te nasmejati ono što uopšte ne treba biti komično. To je po meni najveći dar koji je Nikolić imao. Pravio je tragične filmove koji su terali da plačeš od smijanja.

10. to sam čekao

http://www.imdb.com/title/tt0828154/
    preporuka

nolan nemač pojma je

11. el ko gledao ovaj most spijuna, izaso u 720, da znam da sta da ocekujem kad izadje titl posto ni engleski nije izasao jos

12. nije da ja znam al izgleda odlicno, glumacka postava je vrh

13. Kucaš na Kickassu Spotlight, izbaci ti da li imaš 18+ godina hahah
    Yes, let me see

14. Stenli Tući, hahaha, kolko jako ime!

15. Ja sam cuo da je klasicna holivud potresna drama, ali dobro odradjeno, verovatno oskara uzima..

Je l gledao ko room, carol, big short i ostale kandidate ?

U cet idem na revenanta, opasna ocekivanja imam posebno otkad videh da je prov dao desetku :o

16. E Armine ima ona scena u filmu Revenant kada Leonardo krene da uzima drvo i onda si ovde prestao da čitaš jer ne želiš da ti ja spojlujem film pa si se uplašio kao pičkica i skrenuo si pogled sa ekrana i iksirao prozorčić!

17. Ahhah a stvarno sam posle leonardo skrenuo pogled i onda krenuo da virim i sreca video ovo "prestao da citas" :DD

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.