Brate, Mijazaki božanstvo meni. Princeza Mononoke mi je najbolji animirani film ikada napravljen i sumnjam da će za mog života biti napravljen bolji. Čak i ispred Spirited Away.
Јао па гдје их вадите више ти и реме, де нађите још римејк Рођења нације, испашће да је била представа по сценарију Томаса Џеферсона из 1821.
Не брини се брт, Рођење нације је рађено по књизи из 1905. по којој је рађена и представа "The Clansman" исте године. Иначе, представа је у потпуности инспирисала другу половину филма.
The play particularly inspired the second half of The Birth of a Nation, as it was concerned with the KKK and Reconstruction rather than the American Civil War. According to Professor Russell Merritt, key differences between the play and film are said to include that Dixon was more sympathetic to Southerners' pursuing education and modern professions, whereas Griffith stressed ownership of plantations.
Мада не знам шта те чуди, сви рани филмови су инспирисани позоришним представама углавном. :*
Слободно Армине гледај Мијазакија. Фини су му цртаћи. Ја не свршавам баш толико као Пров, али су сигурно између 9 и 8.5/10. Јако су љубазни, и углавном им је прича слојевита и баш су онако "топли", љољо.
Mickey Savage
A od Živka Nikolića možeš sve gledati. Možda te neće svi oduševiti, ali će te nasmejati ono što uopšte ne treba biti komično. To je po meni najveći dar koji je Nikolić imao. Pravio je tragične filmove koji su terali da plačeš od smijanja.
The Searchers Je l' gledao neko?
Koliko ja znam, osnovna ideja Taxi Drivera je uzeta odavde. Sjebani veteran iz civilnog rata spašava svoju nećaku ili tako neki kurac od Indijanaca (ona ne želi da bude spašena).
Samo je glavni lik "drugačije" predstavljen gledaocu od De Nira. Koliko ja znam.
Skidam i ide na gledanje u najskorije vreme.
AKO JE JEBENI FILM JEBENO DUBOVAN NA JEBENI RUSKI ZASTO NE NAGLASIS TO U LINKU OD TORENTA GLUPI RUSKI DECHACHE POSEREM TI SE U USTA
Janpi da si pravi grobar znao bi ruski ko dulo a ne engleski ko neka neavangarda
hahah dao mu dubovan film pa jbt to nema nista gore od toga.ko normalan to moze da gleda
Pih, ne znate ni 27 svjeckih jezika. Zgranut sam, tj. konsterniran, kako se to sad kaže na modernom jeziku Brisel-Jugenda.
Evo originala: http://www.imdb.com/title/tt0077474/
Što se tiče adaptacije s Goslingom, teško mi srcu bilo kad je Kristinina prelepa lobanja sačmanizovana :'(
Pa nemoj spojlovat jebo ga ti
kristina je ona debela prakljaca?
Armine, svejedno nećeš gledati pošto je film BRRip i 720p min. Barem dok ti ne kupimo novu mašinu.
A radi kad skinem torent pa u plejer xD
https://en.wikipedia.org/wiki/BFI_list_of_the_50_films_you_should_see_by_the_age_of_14 - Ovu listu planiram da dovršim što pre.
Ja gleam sta su ova govna ono koje bi trebali da pogledate do 14god aha ok
Tebi bi valjalo. Jes da si prekoračio za dve godine, ali to je nebitno.
Hahah svako malo smanjuje se granica :p
Jesi gledao nesto od mijazakija, to me toliko ne privlaci, a bleje i na top250 imdb listi moracu oceniti kad tad :/
Brate, Mijazaki božanstvo meni. Princeza Mononoke mi je najbolji animirani film ikada napravljen i sumnjam da će za mog života biti napravljen bolji. Čak i ispred Spirited Away.
A odma mi se u glavi stvaraju japanci i njihov bolesni anime mange i mlade devojke silovane nekim pipcima i tako neka bolesna sranja :/
Videcu uh
Evo originala: http://www.imdb.com/title/tt0077474/
Što se tiče adaptacije s Goslingom, teško mi srcu bilo kad je Kristinina prelepa lobanja sačmanizovana :'(
Јао па гдје их вадите више ти и реме, де нађите још римејк Рођења нације, испашће да је била представа по сценарију Томаса Џеферсона из 1821.
Не брини се брт, Рођење нације је рађено по књизи из 1905. по којој је рађена и представа "The Clansman" исте године. Иначе, представа је у потпуности инспирисала другу половину филма.
Мада не знам шта те чуди, сви рани филмови су инспирисани позоришним представама углавном. :*
Слободно Армине гледај Мијазакија. Фини су му цртаћи. Ја не свршавам баш толико као Пров, али су сигурно између 9 и 8.5/10. Јако су љубазни, и углавном им је прича слојевита и баш су онако "топли", љољо.
A od Živka Nikolića možeš sve gledati. Možda te neće svi oduševiti, ali će te nasmejati ono što uopšte ne treba biti komično. To je po meni najveći dar koji je Nikolić imao. Pravio je tragične filmove koji su terali da plačeš od smijanja.
pre 7 sati
https://youtu.be/cdknurMiehY
The Searchers
Je l' gledao neko?
Koliko ja znam, osnovna ideja Taxi Drivera je uzeta odavde. Sjebani veteran iz civilnog rata spašava svoju nećaku ili tako neki kurac od Indijanaca (ona ne želi da bude spašena).
Samo je glavni lik "drugačije" predstavljen gledaocu od De Nira. Koliko ja znam.
Skidam i ide na gledanje u najskorije vreme.