Dakle, filmovi

1. Daj bre ovaj armin čita blic ženu i te magazine, sve ove pikanterije oko glumaca zna, preterano za nekog ko nije pederčina u dupe.

2. Kako mislis nije pedercina

3. Hju Lori vrh odradjuje naglasak amera, kakav kontrast u odnosu na njegov originalni

4. Brt stoji mu ova pička jbg. Preveliki je šmeker lagano bi mogla ova čavka biti visočija 45 cm od njega

5. cekaj brate ako iko moze da mi objasni sto gosling nije uzeo lovudzu na kraju da li ima neko proviron/reme skriveno znacenje koje ja ne kapiram jer sam vise paznje obratio na one kurve gole nego na kameru i osvetljenje ili je gosling samo glup do jaja kao ispao je moralan?

да је узео паре или да их је дао некоме, ајрин и клинац би били мета мафије. овако га је оставио да буде нађен и да никаква мафија више не мора да га тражи.

6. A sta ako naidje bilo ko i uzme lovudzu?

7. Dajte onaj spisak Šomija23 svih filmova na svetu oću da odgledam sad kad sam se razboleo

8. Бохор
    Brt stoji mu ova pička jbg. Preveliki je šmeker lagano bi mogla ova čavka biti visočija 45 cm od njega

сваки пут кад неко напише "височији" аркан машиницом ошиша прамен цецине косе..немој брт плс

Dajte onaj spisak Šomija23 svih filmova na svetu oću da odgledam sad kad sam se razboleo

Брт, саће нубаре да ти оставе линк од имдб-а, а ту нема листа свих филмова икада. И онда ће олл да се убаци и да напише како та листа не постоји џд

9. Pravilno je tako ne?

10. Виши брт. Ниси панинаро јбг

11. A sta ako naidje bilo ko i uzme lovudzu?

па то је филм о супер-хероју, нико не пита супермена што не тркне брзо до неког сефа, узме паре и нико га не види. мораш да верујеш возачу да ради исправну ствар, пошто контролише ситуацију све време и кроз филм се то сугерише стално. поставка је јако једноставна, мало ликова је ту и можеш и да питаш како берни није никоме рекао шта се дешава, па ће да отму ајрин у сваком случају да би га нашли. шта да су били продужеци у оној утакмици? :)

12. Хахахх веруј ми брт, височији је баш трансфер а и неправилно је. Височији је већи трансфер и од вишљи фазон.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.