Dakle, filmovi

1. Eto i Bosna da ima svog predstavnika mada mi i bolje reči imamo ha ha

2. hahah hvala hvala
    ja sam Fuad Backović DEEN

3. Dajte mi 50 najboljih bosanskih reci, za mesec dana ce...

4. Armine daj prevod za Big short

5. Uvali mi 3.8 GB umesto da sacekam Yify-ja :D

6. Nikolas.

Armine daj prevod za Big short

veliki kratki :DDD

7. Има ли квалитетног торента за дедпула?

8. evo i nije bosanski cak nema ni ono kad j ubacuju gde god mogu u rec
    http://titlovi.com/titlovi/the-big-short-225531/

9. Fala brt, ziv bio ! :)

10. Au ne da nisam nista slusao dok je margo objasnjavala:)

11. u 9 na b92 american history x ko nije gledao
    a od pola 3 na rts dodela oskara

12. Armine, Oskar je govno; neću da gledam kako Akademija (ČITAJ: hrpa zlih, bogatih, polupokretnih staraca parkinsoničara) odlučuje ko je kvalitetan glumac, režiser itd. Takvi ljudi treba na silu da se povuku i da im bude zabranjeno pojavljivanje u javnosti. Već zamišljam optužbu: "Osumnjičeni ste za starost na javnom mjestu. Ovom presudom vam doživotno zabranjujem da sjedite u tramvaju, da prelazite pješački na zeleno, kao i da donosite odluke u tuđe ili svoje ime".

13. Čekaj, sad treba da pročitam fazon knjigu da bih ukapirao tamo neki film, pa brt, nisam ja Milos88 da toliko čitam. To kao kad bi mi rekao "da bi shvatio ovu reakciju, moraš pročitati par definicija", nemojte molim vas. Još sam čuo da neki ljudi kažu "bolja je knjiga, nego film", pa možda, ako nemaš full HD projektor ili plazmu od 42 inča, hajde onda i da razumem te ljude, mada se ne mogu poistovetiti sa njima

14. Jedino što vredi na toj paradi je "in memoriam" intermeco, kada se odaje počast ljudima koji su kroz umetnost uticali i bili deo naših života.
    Uostalom, dodela nije dodela bez Džekija u prvom redu.

15. Једва чекам 02:30 да гледам директан пренос нечег гламурозног, смешног и полуглупог. Волим ту холивудску шараду управо због наведених квалитета.
    Ови који то не желеју да гледају не знају
    да је скромност на таквој манифестацији искључена.
    Овде мора све да шљашти од шминке и небулозне духовитости.
    Whatever, што би рекли Срби.
    Гледаћу, па макар црко од гађења.
    Наравно, мој фаворит је онај што има само 3 бедне номинације:
    The Hateful Eight.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.