Dakle, filmovi

1. I mislim da reme.nije dobar na dojenju recimo

2. bravo reme, anomalisa jebe mame, velika preporuka

3. Koji transfer blama dok sam čitao ovo izaseravanje o Enter the void.. A i da nadodam za Nebo nad Berlinom da jeste dobar, ali užasno užasno spor film.. Mogao je da traje duplo kraće ako mene pitate. Ali, ugao kamere je ekstra, reći će hipsteri.

4. Nebo nad Berlinom da jeste dobar, ali užasno užasno spor film

Nema veze sa uglom kamere nego sa atmosferom koja se postiže takvim tempom filma.

Koji transfer blama dok sam čitao ovo izaseravanje o Enter the void

Bedan film. Prodavanje muda za bubrege.

5. a jedi govna za ovaj spojler u enter the void

6. stvarno,reme,cemu takav spojler najgori?

7. http://www.imdb.com/title/tt1772288/ Danny Collins (2015)
    opustajuc i zabavam film, ne spada u urnebesne komedije ima malo humora, dobru pricu i pacinovu glumu koja je fenomenalna, mada su svi likovi simpaticni
    http://www.imdb.com/title/tt3825638/ savrseno su predstavili to sto su hteli u ovom filmu posebno empatiju glavnog lika prema jevrejima.a za vreme rata ih je boleo kurac za jevreje, i raja ih je maltretirala a ne samo vojnici a ovim filmom hoce da kazu- bilo je nas nemaca koji smo jos tad mislili da je sve to pogresno to je verovatno njih 1-2 %

8. ako reme kaze da je sranje ko je onda lud da gleda taj film tako da su spojleri nebitni jer niko nece da ga gleda..reme je jedan od najboljih na ovoj temi i nikad nije pogresno predstavio film o kome pise, sve sto napise je tacno a ima ljudi koji skroz pogresno kapiraju ili ne skapiraju film pa onda pisu o njemu,.

9. hahahah nije bitan spojler jer nije vredno gledanja onda kad ga reme napljuje pa moze slobodno spojlovati

10. edit:gledao sam taj film i iskljucio posle pola sata i vise jer se bukvalno nista nije desavalo.reziser nije imao bukvalno nista da ponudi sem dobre kamere i on je mislio da je to dovoljno.
    edit:rekli su da si spojlovao za taj film ja kad sam video naziv enter the void nisam hteo da citam o njemu tako da ne znam pitaj radjarda

11. Koji spojler bre hahahaha

mozda onaj gde otkrivas i poentu i kraj filma u isto vreme xd

12. neću citirati post, ali ću ti nagovestiti da ti se od tog spojlera prisralo

13. http://www.imdb.com/title/tt0106856/ glavni lik kroz ceo film ukazuje na greske u drustvu ta kritika je poenta filma i obuhvacno je dosta toga.sigurno jedan od najboljih filmova iz 90ih

14. А ок, извињавам се.
    Ненамерно, јер не могу то срање да сматрам спојлером јер је све време очигледно да ће се то десити.
    ПОТЕНЦИЈАЛНИ КВАРИША фазон, прочиташ опис филма и пратиш дијалоге у старту. КРАЈ ПОТЕНЦИЈАЛНОГ КВАРИШЕ
    Два сата дављења због те једне сцене, која је притом крш одрађена. Филм има добру почетну идеју, и што се ћоманије тиче, и што се овог другог срања тиче, али је све пребедно реализовано, ако мене питаш. Као што рекох, визуелно јесте леп филм, али је голо говно што се развоја приче и начина преношења те идеје тиче. Што се целокупне поенте тиче, баш због тог начина на који је пренета идеја филм је голо говно. Савамала стартер пак. Мрш.

Тужно је што ово и Параноја у Лас Вегасу имају исту публику (младе ћомане), а Параноја је ипак опасан и тежак филм (иако сам га раније хејтовао). И да, да искористим и ову прилику да се најебем матере оном ко је Параноју окарактерисао као комедију.

15. Ne verujem u ovo sto citam tape 2

16. Paranoja u Las vegasu je jedan precjenjen film od strane narkomana i kurvi.
    2/10

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.