Dakle, filmovi

1. trijeba ga pogledati zarad opšte kulture

meni je bio jako interesantan zbog tehnike snimanja, al sam zadnjih pola sata na silu gledao

2. Ma samo udri, ja volim i ne odbijam da pročitam dobru recenziju uz šolju toplog napitka u svežoj prolećnoj večeri :-)

Evo zašto je Rađ jako gotivan npr. i prijatan nadasve. Hvala ti Rađ, jako mi znači to! :*

Brdmen dobar je, Velikiblek sere. :)

3. gledao bih neki film oko koga se podigao hajp a da je recimo od u vremenskom razdoblju od do 3-4 godine..otpada birdman

4. jako interesantan zbog tehnike snimanja

http://www.imdb.com/title/tt4226388/?ref_=nv_sr_3
    Ako nisi vec pogledao,obavezno.Sest meseci priprema,snimljeno iz 4og puta.Nisu koristili nikakve specijalne efekte,snimljeno u realnom vremenu na ulici.
    Za birdman nisam siguran ali kontam da je pola zelena soba i u kompu odradjeno.

5. heh, imam viktoriju skinutu na komp, taman si me pogurao da ga pustim noćas pred počinak

6. gledao bih neki film oko koga se podigao hajp a da je recimo od u vremenskom razdoblju od do 3-4 godine..otpada birdman

Flipse, npr. evo nabacano onako:
    Theory of everything
    Hateful eight
    Revenant
    Mad Max Fury Road

7. Jel moze neko da preporuci fimove koji se desavaju u malim sredinama,nekim americkim vukojebinama itd a da valjaju.

8. od tih nisam gledao sam tof..a to nmg da gledam

ex machina ili birdman

9. Izijem/Blek, eo predloga

The Witch (2016)
    Spotlight
    10 Cloverfield Lane

Pozz

10. Zgarišta.

HAahah, francuska sapunica, "Les Incendes", jebote ja goru sapunicu nisam gledao, evo ne znam...

11. ni ja se nisam odusevio nesto da budem iskren, ok al to je to

12. spas je u animiranim filmovima i filmovima pre 2010, tako se čini

13. naravno ne u animiranim filmovima tipa Inside Out i ostala smeća, nego pravim animiranim aka. Howl's Moving Castle...i generalno miyazaki brat

14. 10 Cloverfield Lane je govno

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.