Dakle, filmovi

1. batalio sam kladjenje na fudbal naredni period, nerealne stvari desavaju se

2. http://www.imdb.com/title/tt1706620/
    Izuzetan post-apokaliptični film, dobra priča, solidna akcija, vizuelno remek-delo. Mračna Nojeva barka.

3. Ne znam jeste li gledali film ovaj (The Town), klasičan američki jbg, akcija, ovo ono, vooooziii, al malopre naletim na klip i setim se jedne do jaja scene...
    https://www.youtube.com/watch?v=GOSKF4AEhUM

SPOILER ALERT AHTUNG AHTUNG
    Kad završavaju sa pljačkom, i hoće da se reše kola, tj. da ih zamene, i izlaze iz kola, vade oružje i kreću u druga, i odjednom provale da je pandur na dužnosti preko puta njih. Ono skamenjeni stoje, pandur klasično žvaće krofnu, gleda u njih, vidi duge cevi, i polako okreće glavu na drugu stranu.

Kul scena bila, eto ostala mi u sećanju. Film je za tucanje vremena.

4. celtic, sjajan crtać imam ga sinhronizovanog

5. Miki ako bude debakl to ce biti zato sto ova majmuncina ne zna da napravi film, hardi ce odraditi za 10 naravno

6. Armine, prihvati da je Hardi glumac tipa Deni Ajelo i da nema mogućnosti da glumi mnogo pametnog lika. Klasičan karakterni glumac, sa isforsiranim Koknijem, koji pokušava biti Majkl Kejn.

7. majkl kejn inače ne igra karakterne uloge starijeg savetnika i kućnog prijatelja s puno mudrosti

8. Bio je Kejn tokom karijere i bitanga i inferioran lik i mastermind. A s godinama, svaki britanski glumac po difoltu postaje prefinjeni batler ili cinični intelektualac.

9. bio je u niskobudžetnim b i tv filmovima, sve što je poznato isključivo tipski i ograničen glumac

10. Bombaše, tvoji su postovi uglavnom loš trol ili još gore - strašna glupost. Nisam ja preteran fan Kejna, ali će za Hardija on uvek biti institucija. A što se tiče "tipski glumac", po AFI-ju najbolji holivudski glumac svih vremena - Keri Grant, bio je "tipski" glumac, pa mu to nije smetalo da bude veličina kakva jeste.

11. I sva najveća imena Novog Holivuda su se izgradili kao karakterni glumci, pa šta sad. Zbog toga jedan De Niro manje vredi. Jeste uživanje gledati raskošne talente Dej-Luisa i Gerija Oldmena, ali nije svako rođen za to.

12. bar sam dosledan jbg

13. Brazil (1985), mišljenja?

14. Reme je čini mi se pričao da je odličan, meni dugo bleji na listi, nikako da pogledam.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.