Dakle, filmovi

1. Hteo sam da budem prijateljski nastrojen :(

2. Tilmo otisao zbog soma dinara, ovaj otisao da ne bi rekao kad ce da se zeni...eh

3. hahaha dobri ste. Daleko je to od ženidbe, a i slab sam s parama posle dugo vremena. Čak sam i tanak po pitanju letnje odeće, moram nositi košulje uveče. Zato Cou boli kurac, toliko je dugo u vezi da već švercuje Njujorker majice.

4. ps
    A kazi mi molim te tvoje strucno misljenje, kao velikog filmofila i postovaoca reventanta, da li je normalno pogledati 10 filmova za vikend osim ako si iz zdravstvenih razloga vezan za krevet?

20 filmova za deset-petnaest dana.
    Dva filma dnevno u periodu kad ne radim ništa pametno, ujutru gledam filmove, uveče pijem. Okle ti ovo "za vikend".

5. Hmmmm a zasto ti mislis da se ovo odnosilo na tebe?

6. 1. Ja ostavio komentar na dvadeset filmova.
    2. Jedini dao kakvu takvu vremensku odrednicu (par, deset dana).
    Još?

7. mozda imas virus u kompu pomocu kog ps sve zna sta radis

8. http://www.imdb.com/title/tt4954522/ solidan film, vredi pogledati.mnogo je bizaran

9. Dunkirk vrlo dobar, vredi gledati u bioskopu

10. Dobro priznajem na tebe sam mislio xd

11. armine prijatelju dragi, možeš li najzad gledati filmove u 720p?

12. Ne gledam uopste vec 2 meseca crko mi komp haha nego premijera bila vcrs, iscimaj se sala1 usce ili delta vredi samo zbog zimmera doktora, a bogami i nolan dobija ovoga puta za reziju

Scene sa avionima pa jbt, uzivao sam

13. Super care, a jesi realno iščekivao film sigurno nekih 8.5 na skali od 1 do 10

14. Skroz drugaciji film nego sto sam ocekivao, a nolan 10/10 i bez gledanja, sad sa ovim ratnim se i zvacnicno popisao po kjubriku i dokazao da je bolji xdddddddd

15. imate li neki dokumentarac za mene i moju mamu?

16. Betting on zero dokumentarac. O piramidalnoj semi zvanoj Herbalife.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.