Dakle, filmovi

  1. Kakav je ovo gorila bre brate

  2. Brate gorila je kraljina i ceo film jebe na više nivoa. Scena kada prasica sprema decu za školu je obrnula kinematografiju.

  3. Vidi mozda i pogledam nekad ako je sranje beri kozu na siljak naci cu te u Australiji da si

  4. Straha ja sam bez, jer je film vanvremenski. Jacob's ladder, Godfather 1, Sing, Das Boot, Gone with the wind, to su ti filmovi.

  5. Cuo sam da na novom zelandu placaju silne novce da cuvas ovce

  6. Držiš me za reč, vučeš me za jezik :-D :-D

  7. e znate sta bas necu da cutim ajde jebes dunkirk da je najbolji ikad zbog nolana bi pojeli govna boli me kurac vise, al sad gledam scenu jednu iz babydrivera i razmisljam pa jebem mu mater sta kenjaju vukajljiasi majmuni jebeni pa nije idealan film zasrali su kraj uglavnom klisei i govnjivo je nekako ukupno al opet je film u najmanju ruku dobar posebno kad vidimo kakva se govna snimaju pa jebate ajde sto ima jebacki soundtrack nego je fazon film radjen po saundtreku hah doktorska rezija postprodukcija sta vec kurac, sto sam negde procitao pravi akcioni mjuzikl a opet i vise od toga, ne pokusava film da bude neko mudo jebeno, klasican brz zanimljiv feelgood film pa neka je i uz klise i govna popusite mi ga vukajlijasi bre!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=QlTzGeZTwtw

  8. pa pogledajte samo prvih 50sek kako svako otvaranje vrata prati pesmu i na kraju dok ispija kafu hamm pa ceo film je tako doktorski reziran znate li koliko je tesko to majmuni znate li!??? mamu vam jebem vukajlijasi bre!!!

  9. Dunkirk je jebeno pretenciozno smece,baby driver je ok za ubiti vece uz pivo I kikiriki,da ne razmisljas mnogo sta gledas. Toliko,sportski pozdrav.

  10. ArminVanSebe :D

    Ne srdi se, prijatelju, pogledaću bejbi drajvera baš

  11. Pa svi smo se složili u tome da babydriver ima top muziku i da je korektan film za ubiti vreme ali da su mu kraj zasrali da sam ga zapamtio kompletno koliko je usran ali sve u svemu ok film šta sad tu kao otkrivaš toplu vodu

    A dankirk je sranje, dobro ne mogu sad da kažem sranje baš, film je onako dobar mislim da sam mu 7 dao, nego valjda sam se predugo ložio i čekao misleći da će biti najbolji ratni film koji sam gledao a nije ni u 3 jbg

  12. Ja se slažem sa Arminom za Dunkirk i Nolana generalno ali Baby Driver mi je jedno od najvećih govana koje sam gledao ove godine sig. Prvo dosadili su još odavno filmovi sa supertalentovanim vozačima koji umesto da makar jebeni naskar foze bleje po ulici, uz to nemaju nigde nikog nego ih gaje polumrtvi nesposobni đedovi koji kliše sušu ti. Glavni klinac je ko Piter Parker samo ga nije pauk ujeo. SPOJERČINA LJUTASpejsijev lik totalno besmislen prvu polovinu filma zajebani bos i kriminalni mastermajnd zajebava glavnog lika, ucenjuje ga a onda odjednom reši da se žrtvuje za njega i onu pičku mnogo mi nagao taj prelaz i Don Drejper ko neki terminator, Fredi Kruger, Majk Majers taj tip bezumnog negativca. Jedino što mi se svidelo je što se klinac i pička nisu odvezli u zalazak sunca nego mali zaglavio robiju, oš kurac da uzmakneš dugoj ruki pravdeKRAJ SPOJLERČINE LJUTE. Saundtrek dobar ali koliko su ga reklamirali očekivao sam i bolje, jači mi bio za gardijanse nove možda, a tadnji fest en fjurius je više po mom muzičkom ukusu ali nema veze ne volim puno da kenjam o muzici. Što se tičecfilmova za pivo i čips šiju Bejbi Drajvera za mnogo svi marvel filmovi iz ove godine.

  13. Хахаха, испојлова Фађо, јебем ти брата од тетке

  14. brate januar je 2018. ako ima neko da nije gledao do sad a planira ja ne znam eto naznačiću spojlere

  15. Јебига, пријатељу, реално није да је Кум или Жикина Династија, па да је баш свако гледао
    Edit: изашао средином 2017

  16. Ma ne gledajte toliko je dobrih filmova na ovom svetu da greota da se baca na klise kao sto je baby driver. Ako oces da ubijes vece onda bolje da se gleda neko sranje za koje znas da je sranje,filmovi stivena sigala fazon I slicno milina.

  17. hahaha nasmejah se na ovo VanSebe gg
    a jebate niko ne voli oba filma u picku mateirnu da se uzmemo pod ruku pa da prangijamo sve podeljeni :D

  18. Нећу да губим време на срање филмове, живот је кратак--->>>>>

    <<<<<-----Већ сат времена читам и пишем шитпостове на сајту вукајлија.цом

    Саћу да потражим и онај мим са пингвином што иде овде

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.