Prijava

http://www.imdb.com/title/tt2380307/

au jbt kakva ocena,39. na imdb listi...celtic i labokv pvtove cu vam poslati i da li po vasem misljenju zasluzuje coco da se nadje u top 40 filmova u top 250 listi na imdb

kissasian.ch jako dobar sajt za strim azijskih filmova, ima svega, od horora do drame, dobri prevodi na engleskom, bukvalno od poslednjih 20 filmova što sam pogledao, 18 je korejskih.

A nokti esu ti i oni korejski ha ha ha

Oll možda je ovo dobro, ali animacija i filmovi su za mene 2 svijeta i ne smiju biti na istoj listi. Usput, pogleaj ovo, će ti se svidi, ocjena vara:

http://www.imdb.com/title/tt0915463/

http://m.imdb.com/title/tt1937149/
Svaka kuca treba da pogleda
Jebe

Dobar je The Body. Pravi onaj Španski triler, njihova škola. I meni se svideo.

The Florida Project

Koje bacanje 2 sata skoro na jedan potpuno nebitan film, bez neke radnje i nečeg preterano zanimljivog tokom celog filma. Ocena dobra, komentari sve kao vrh, a ustvari je toliko loš film, da je prazan poput Dankirka i glup poput Bejbi Drajvera. Već pri potenciranju da se sve to dešava na 100m od Diznilenda trebalo je da mi bude pokazatelj kako će ovo da bude film "Eto Volte dok turisti uživaju u glamuru, 100m dalje žive u bedi ljudi, nemaju leba da jedu. A glavna junakinja naravno da živi u bedi kada je obična drgirana kurvetina kojoj SPOJLER nisu trebali ni toliko da ostave da "brine" o detetu koje je podjednako iritantno koliko i ona. Jedino Vilijem Defo obavlja posao onako profesionalno koliko ovaj glup dozvoljava.

Dajte neki film dobar americki ne stariji od 2012

Apofise, jel valja ova atomska?

Vredi li wind river(2017) nešto?

Gleda mi se neki misteri a ovaj ima dobru ocenu

Edit: ili ovaj .The Hateful Eight (2015)

Atomska je skroz kul, s tim sto pred kraj bas pojedu govna sa pricom, ali nebitno, dobra je voznja.

Dva puta sam probavao da odgledam Usual Suspects ali mi je film toliko dosadan i toliko mi ne drzi paznju da sam odustao posle pola sata oba puta

Je l si oba puta istih pola sata gledao ili si nastavljao

http://www.imdb.com/title/tt0080610/
sinoć gledao u kinoteci, gotivim francuske filmove, te neočekivane krajeve i odsustvo dramatičnosti

Pogledao hateful 8, ne mari.