Dakle, filmovi

  1. Hateful eight kao novi blejd raner, proleti tri sata, sve lepo, ok snimljeno, ali sta vredi kad je pricao kao prica njah. Za uz kokice, nista drugo.

  2. Pa to, drzi paznju al ne ostavlja vau efekat.

    Hvala sto si mi to rekao NAKON odgledanog filma.

    Kakav je vind river?

  3. Ja sam preksinoc odgledao hateful eight, a EDIT nisam video da si ti editovao, da si pitao i za taj film. Wind riveru sam posle gledanja dao 8micu, ali mi se sada vise cini da je neka 7mica. Drzi paznju skroz, ali nema tog vau efekta sto ti kazes, sama prica je ok.

  4. Ima li neki misteri triler da je dobar u zadnje vreme, zadnjih dve god recimo. Slabo sam gledao filmove u zadnje vreme.

  5. https://image.prntscr.com/image/82VDh8s9TbeI90WySDETLw.png
    https://image.prntscr.com/image/RsySI6i_T7CxzmmdJriEDQ.png
    https://image.prntscr.com/image/qoUPUDFyToCSRWG8X_L9qQ.png
    https://image.prntscr.com/image/2lijnNlDQC_29-fzIaU8tA.png

    аахахахаххахах јебена златна рибица ххахахх

    као дај да питам нешто да ме бар неко примети чекај шта да питам па дај да питам бар нешто јбг смисли бре смисли јеботе е да ајде да питам за винд ривер можда ми се неко обрати

  6. одгледао сам већину оних марвелових филмова што сам причао да хоћу, тор трећи део сасвим коректан филм за оне који су већ гледали тора, авенџерсе, ајронмена и остале филмове

  7. hahahah, a delovao mi onaj glavonja sa postera poznato. Evo, priznajem da nisam imao pojma da sam gledao taj film. Gud detektiv džab ljignjoslav!

  8. Hateful eight kao novi blejd raner, proleti tri sata, sve lepo, ok snimljeno, ali sta vredi kad je pricao kao prica njah. Za uz kokice, nista drugo.

    Ogromna razlika je što H8 ni ne pokušava da bude WOOOOW, TAKO SMO INTELIGENTNI film, već ide putem jednostavnije zabave i ima dobru socio komponentu gde sve tipove amera mune u jednu sobu i pusti ih da malo pričaju o rasizmu, ratovima, da se mrze i slično. Divno odrađen film, vizuelni svrš, prejak soundtrack i odlična gluma. Totalno 9/10 filmić za zabavu.

    BR pokušava da se bavi ozbiljnom temom i u tome maestralno fejluje, deluje neuverljivo, loša raspodela uloga, žut ko kineski kurac, soundtrack je pokušaj replike originala i sve u svemu, ogromna buljetina od filma. Plus ona patetika na kraju, beda. 4/10 film. Prevara. I pišanje po originalu. Spaliti Vilneva.

  9. Ali meni je recimo zasmetalo što je film vrh, spor a odrađen vrhunski da drži pažnju, svaki kadar upijaš jebeno, i onda se završi bez neke pompe, lagano, i ostavi te bez nekog utiska.

  10. Jahahah Radmilo kako ga iskopa

  11. Ja pojma nemam ko ovde pita sta

  12. To je tacno Reme. Kad Rutger na kraju filma kaze, all those things will be lost like tears in the rain, mislio je na buduci filmski narastaj. Samo sto je trebao reci piss, a ne rain. A, kakav komentar bacam, Ebert pokojni, Bog da mu dusu prosti, nije mi ravan. Zapamtite ovaj post.

  13. A jeste li provalili onu scenu kad crnjo sedi prekoputa belog generala a šah izmedju njih, kod crnje crne a kod ovog bele figure, a vatra iz kamina bukti iznad šaha. Vrh scena.

  14. Jesmo, sreca pa su namestili tablu kako treba, inace to sjebu u filmovima. A Dzekson inace ima pobednicku poziciju.

    Edit, kad smo kod toga, ovo se mora videti, najgenijalniji prikaz saha na ekranu
    https://www.youtube.com/watch?v=y0mxz2-AQ64

  15. To je tacno Reme. Kad Rutger na kraju filma kaze, all those things will be lost like tears in the rain, mislio je na buduci filmski narastaj. Samo sto je trebao reci piss, a ne rain. A, kakav komentar bacam, Ebert pokojni, Bog da mu dusu prosti, nije mi ravan. Zapamtite ovaj post.

    Tehnički, moja poenta je da je čak i na tom sadržajnom, inteligentnom nivou mnogo više na strani H8, iako nisu ni pokušavali, nego u ovom sranju od BRa.

    Mada ja baš onako mrzim novog BRa tako da me ne uzimajte za reč.

    Sve u svemu, podrška za ovo pokopvanaje debelog kao velikog kritičara Apofise, hehe kontaš kao mrtav pa pokopavanje. :D Okej, realno je dobar bio debeli, ali je imao neke imbecilne momente baš.

    Mad Max novi ti je zabavan Ćilmo. 80% adrenalin, 20% film, što je u suštini i poenta Mad Max-a.

  16. Tiranosaur odličan. Nepretenciozan, bez proseravanja, jednostavan i težak. Za svaku preporuku

  17. Zesce imbecilne momente je imao, ali dobro, pronasao sam dobar broj opasnih filmova sa one njegove liste. Najjace sto sam gledao dokumentarac o njemu pre nego sto sam znao ko je bio. Video da covek nema pola vilice, pa mi bese zanimljivo.

  18. Slažem se.
    hahah gledaj Tyrannosaura jbt, kolko čovek treba da te tera sad kada me podeseti čovek na film. :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.