Dakle, filmovi

1. rimejk pulp fictiona bi bio bas bezveze sto jednostavno ne naprave nesto sto bi ukralo ideju pulp fictiona recimo price koje se preplicu i idu ahronoloski ali totalno drugaciji scenario I prica

Е управо то брт. Посебно су ми готивни такви филмови, а данас се готово никако не праве.

2. Pa to je fazon filmova iz 90ih i 2000ih Pulp Fiction je prvi film koji je napravljen na taj fazon a do danas je vec to izlizano jbg.

3. Od Skorcezea vise ne ocekujem nista. Od Tarantina makar znam da ce biti zabavno.

Tarantino će u najmanju ruku zabavan biti. A Skorseze će ili vrhunski ili sranje napraviti. Očekujem mnogo nakon Silence-a.

4. Kako se zove film sličan Troji taj neki fazon kad onaj glavni musliman ili ko već je gubavac pa ga ovi najveći protivnici izleče
    Dal ima Raj u nazivu

5. I može i onaj mada postoji mogućnost da je i isti film kad sade neka govna pa nemaju vode pa kopaju po pustinji bunar

6. https://m.imdb.com/title/tt0320661/

Ja sam ga gledao 2 puta i evo opet sam zaboravio šta se sve tu dešava

7. Uuu jeste lepo moj. Hvala ti
    Sad sam Troju jebenu pustio i malo mi se digao pa se setim i ovog sad cu i njega. Hvala ti još jednom

8. Kingdom of Heaven (2005)

9. Evo Ledeni postavio, hvala i tebi svakako

10. Sibila opasna pička
    Op a sna

11. Sad kad svi znamo da su braća Vačovski postala sestre Vačovski i da je svaki njihov film/serija ozbiljno LGBT zatrovan, da li mislite da je Matrix film o procesu transformacije iz jednog pola u drugi? Ono, ne prihvata me okruženje, kme, kme, Morfeuse, operiši mi kitu da budem "the one". Da li je moguće i dalje posmatrati film starim očima kao moćan akcioni SF, ili je sve zapravo samo jedna velika laž?

12. Ja taj film ne mogu ozbiljno gledati posle leskovačkih parodija

LEJ KRV. A BE ICEPIJA SAM SE

13. Baba Linda mesi pite u matrixu

14. ovaj ruski je dobar, imate ceo na jutube
    https://youtu.be/83l_Z7YWg1A?t=105

15. Ако ништа лепо је видети поново Џоа Пешија. А и Де Нира и Паћина. Очекујем да ће филм бити добар, врелина што би се рекло.;)

16. pa kad nema konkurencije

17. Pa ako su baš morali blokbaster da nominuju infinity war bi bio mnogo bolji izbor ali svakako neće dati oskar superherojskom filmu pa nominivali pantera da opet crnci nebi kukali iako još dva nominovana filma bave rasizmom. Inače, opet vrv neću ogledati sve nominovane za najbolji film the favourite neću jel ne volim latimosa, blakkklansmen me ne zanima ali me samo obično ne zanima dok sa druge strane ne mogu da zamislim film koji bi me manje zanimao od biopica o bivšem potpredsedniku pa nek i je bejlova uloga najbolja u istoriji filma.

18. Evo Ledeni postavio, hvala i tebi svakako

Hvala i tebi sto mi se zahvaljujes.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.