Крај филма је генијалан.
Ђеновезе је направио добар посао што је направио као да се ништа од ствари у филму није десило и да и јунаци и даље живе са тим тајнама.
The Vanishing of Sidney Hall Solidan, ne preko toga. Onako eto izmešano je sve malo (tri perioda njegovog života) i ponekad deluje da su mogli to bolje da izmešaju malo, ali generalno do kraja te eto zanima šta se tačno dogodilo. Može da se gleda, nije sranje.
Tully Šarliz Teron se opet nagojila kao krava da glumi u ovom izuzetno dosadnom filmu. Kao njoj je teško ima dete koje je malo nešto bolesno jer tripuje da se dernja puno i onda ona ne zna kud bije, ali dolazi noćna sestra ili tako nešto koja je kao cool i pokazuje joj smisao života. Sranje.
My Name is Khan Odličan film. Avantura, drama, sa komičnim elementima. Glavni glumac je odličan i sveukupno je film koji je ispunio 3 sata trajanja kvalitetno. Da ne spojlujem neću ni da pričam o čemu se radi. Samo to da je indijski film i da ne plešu čoporativno uopšte u filmu. Preporuka.
Leave no Trace Šta znam, kada sam pogledao radnju očekivao sam mnogo više od filma. Kada sve prođe od neke radnje iz koje je moglo svašta da se izvadi, rediteljka je napravila....kraj filma....njah...nije sranje u pravom smislu te reči, ali onako nekako je od dobrog početka otišao u ništa bitno već posle 20 minuta i ostao tamo.
Samo da upozorim vukajlijašku braću da ne gledaju Mortal Engines. Film je obično parče od govneta™. Čak mi ni naćosi nisu legli ovaj put, mučnina neka uvatila. Nema na čemu.
Samo da upozorim vukajlijašku braću da ne gledaju Mortal Engines. Film je obično parče od govneta™. Čak mi ni naćosi nisu legli ovaj put, mučnina neka uvatila. Nema na čemu.
Da, nekako mi deluje njah odmah. Inače slabo vidim nove filmove neko da gleda, snajpujem ovu temu iz off-a, al ništa novo. Pregledaću ja, poskidao sam jedno 15 komada.
Od novijih Annihilation bese jako ljubazan, bez obzira sto je netflix, razradjeno je par meni vrlo bliskih tema, ponajvise ona da su ljudi corsokak evolucije.
rimejk pulp fictiona bi bio bas bezveze sto jednostavno ne naprave nesto sto bi ukralo ideju pulp fictiona recimo price koje se preplicu i idu ahronoloski ali totalno drugaciji scenario i prica
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Vrhčina
Крај филма је генијалан.
Ђеновезе је направио добар посао што је направио као да се ништа од ствари у филму није десило и да и јунаци и даље живе са тим тајнама.
The Vanishing of Sidney Hall
Solidan, ne preko toga. Onako eto izmešano je sve malo (tri perioda njegovog života) i ponekad deluje da su mogli to bolje da izmešaju malo, ali generalno do kraja te eto zanima šta se tačno dogodilo. Može da se gleda, nije sranje.
Tully
Šarliz Teron se opet nagojila kao krava da glumi u ovom izuzetno dosadnom filmu. Kao njoj je teško ima dete koje je malo nešto bolesno jer tripuje da se dernja puno i onda ona ne zna kud bije, ali dolazi noćna sestra ili tako nešto koja je kao cool i pokazuje joj smisao života. Sranje.
My Name is Khan
Odličan film. Avantura, drama, sa komičnim elementima. Glavni glumac je odličan i sveukupno je film koji je ispunio 3 sata trajanja kvalitetno. Da ne spojlujem neću ni da pričam o čemu se radi. Samo to da je indijski film i da ne plešu čoporativno uopšte u filmu. Preporuka.
Leave no Trace
Šta znam, kada sam pogledao radnju očekivao sam mnogo više od filma. Kada sve prođe od neke radnje iz koje je moglo svašta da se izvadi, rediteljka je napravila....kraj filma....njah...nije sranje u pravom smislu te reči, ali onako nekako je od dobrog početka otišao u ništa bitno već posle 20 minuta i ostao tamo.
Veliki pozdrav za mog brata Dzonija. <3
Pozdrav Apo brate.....
Ma reko da bacim šta sam gledao poslednjih par dana ovaj Tuli bolje da nisam.
Ostalo sam 2 meseca gledao samo Shameles.....Vilijam Ejdž Mejsi gazi :)
Da, nekako mi deluje njah odmah. Inače slabo vidim nove filmove neko da gleda, snajpujem ovu temu iz off-a, al ništa novo. Pregledaću ja, poskidao sam jedno 15 komada.
Од новијих препоручујем Суспириу римејк
Od novijih Annihilation bese jako ljubazan, bez obzira sto je netflix, razradjeno je par meni vrlo bliskih tema, ponajvise ona da su ljudi corsokak evolucije.
Добар је аннихилатион
Шта мислите о новом тарантиновом и скорцесеовом филму?
Ne mislim ništa, nisam ih gledao jer jbg nisu izašli još.
Annihilation mi se nije svideo, dosadan mi bio dođe mi kao neka presirotinjska, zastupljena sjw verzija stalkera.
Друже
Да преформулишем питање. Шта очекујете од новог тарантиновог и скорцезеовог филма који треба ове године да изађе? Да ли ће бити смеће или не?
Nek urade remake pulp fictiona jer jebeni ameri samo rade remake filmova od intouchablesa do papiliona
Smeće biti neće. A da li će biti WOW to nemažemo znati.
Od Skorcezea vise ne ocekujem nista. Od Tarantina makar znam da ce biti zabavno.
Дебили раде римејк филм који је релативно скоро изашао
Ако ураде и римејк Полп фикшна нећу више гледат филмове говнњивих Амера, прећерали би. Прећи ћу на грчке филмове у том случају
rimejk pulp fictiona bi bio bas bezveze sto jednostavno ne naprave nesto sto bi ukralo ideju pulp fictiona recimo price koje se preplicu i idu ahronoloski ali totalno drugaciji scenario i prica
https://www.youtube.com/watch?v=_-8tAoCr7rA
skinuo covek tarantina 10/10