Dakle, filmovi

1. dajte neku ljubavnu dramu, da je tuzna ljubavna prica, po mogucstvu da musko pati na kraju, al da je glumica bas bas brutalno lepa, bukvalno da se zaljubim i patim narednih dana koliko je lepa

2. po mogucnosti da bude neka klosarkasta lepota poput fione galager, mada moze i klasicna lepota, ali da nije cheesy

3. The Notebook (bljak)

Jesen u Njujorku (fuj)

Terms of Endearment (bljuv, ali Debra igra,aaaaa)

Dangerous Liaisons (Fajferka, pati)

4. Haha pezose, in the mood for love (2000) plakaces danima

5. sad sam pustio neki sa emi rosum, posle cu neki od ovih

6. hahah zap sta je ovo neki japanci sto bi plakao na ovo

7. Meni je kejt vinslet brutalno lepa sta joj to pa fali

8. Jebeni zapata uvek mi treba 2,3 dana da skapiram da je on kad ovako promeni nadimak
    jeben igrac

9. Tronošče vidim po postovima da me ne voliš. Čime sam te uvrijedio

10. Shalimo se batke nista lichno o/

11. Vise jeben nego sto je igrac xd

12. I ja isto tako tronosce, ne mogu da pohvatam zapatu vise. Prije mi sama ruka isla u gace kad vidim da je zapata postovao; sad nista :(

13. Ahaha al zamisljam pez kako gleda sad 500 days of summer i nervira se zoi dešanel sto ostavila debilka iz 3. Kamen od sunca i vrištim u sebi od smeha

14. http://prntscr.com/mbryzn
    hahahh ovo je ona glumica sto ima samo ovu glavu, ostalo sve samo noge i ruke, ima bukvalno najmanji torzo u holivudu, tipa ne veci od 30ak cm

a evo sad sam odgledao drugi film u zivotu sa hilari swank i u oba filma je bila teski invalid sto je rezultiralo smrcu

15. Dajte neke filmove gde crnci puse travu i prave haos, i da li na ljude koji gledaju filmove sa zombijima treba primeniti eutanaziju?

16. https://m.imdb.com/title/tt1772250/

+++++
    Prelepe glumice, obe te njegove devojke
    Ima sisa i picaka
    Nije losa ideja kao ideja

- - - - - -
    Preprovidno
    Subjektivni osecaj je da je nepotrebno razvucen
    Kraj filma je skroz ocekivan i preklise
    Jos kao kad su ostavili onaj klifhenger u poslednjoj sceni lol

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.